Chowix Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 cerB to dlatego 2 kratkę mam na śrubkę zakręconą cocoo24 Dziękuje [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:28_________________________________________________I nadeszła wiosna I czas na mycie i polerkę a oto efekt
michu93 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ooo polerka - muszę powiedziec starszemu, że jutro nie jedzie autem do pracy będę miał zajęcie ładnie wyszło - polerowałeś ręcznie czy maszynowo? i jak już tak ładnie autko się świeci to weź pastę do butów i wypastuj oponki, efekt będzie
Chowix Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 A powiem Ci że napracowałem się ręcznie 4 godzinki żeby było pięknie hmm i jak już tak ładnie autko się świeci to weź pastę do butów i wypastuj oponki, efekt będzie good niezły pomysł
Perezip Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Jaka pasta polerowałeś? Fajny kolorek :> mam taki sam tylko inny motorek pozdrawiam :gwizdanie:
Chowix Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 A taka niemiecką Chyba 40zł dałem W razie czego mogę zdjęcie posłać..
Perezip Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 A taka niemiecką Chyba 40zł dałem W razie czego mogę zdjęcie posłać.. Możesz podesłać ewentualnie jeszcze tempo wchodzi w gre + reczna polerka bo tania maszyna polerska raczej odpada Polerowałes samą pastą czy potem jakis wosk nakładałes? W sumie granatowy kolorek po polerce super wygląda, ja po zimie chciałem odświeżyć lakier i myślałem nad pasta tempo ale słysząłem że ręcznie nie da sie wypolerować tak na lux a chciałem usunąć drobne ryski od myjni automatycznej bo poprzedni właściciel zaniedbał strasznie lakier
michu93 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 jak umiesz polerowac to i niewielkie ryski znikają, a jak nigdy nie robiłeś maszynowo sam to nie rób, już widziałem poprzypalane lakiery od takich zabaw
Perezip Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 jak umiesz polerowac to i niewielkie ryski znikają, a jak nigdy nie robiłeś maszynowo sam to nie rób, już widziałem poprzypalane lakiery od takich zabaw Spolerowany Pastą Tempo - tylko z takiej czarnej tubki czeska chyba. Kolego zakładaj lampy poliftowe z tyłu te diody, jakies fele i bedzie kozak;) pozdrawiam
Chowix Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 No Perezip Wymieniłeś moje przyszłe plany no ale funduszy brak tak wiec wiesz: Powoli do przodu A co do tego efektu to sama pasta. Nałożyłem ją aby zrobiła się tak jakby taka warstwa matowa, po czym wytarłem energicznie i małe ryski lekko znikły Oczywiście to nie to samo co maszyną ale zawsze coś pozdrawiam
Chowix Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 No i minęło trochę czasu lecz modów mało. Za to technicznie auto zostało usprawnione - Wymiana całego zawieszenia przód (wahacze stabilizatory i drążki) - Wymiana pompy na zamiennik - Wymiana pompy na bosch - Wymiana filtra paliwa - Wymiana całego wydechu - Wymiana uszczelki nad klawiaturą - Wymiana czujnika temperatury cieczy - Wymiana kabli, kopułki - Wymiana żarówek w liczniku wiele rzeczy nie pamiętam Na ten czas chodzi idealnie na brynce jak i na gazie, następnym modem będzie sprzęgło kompletne i jak fundusze pozwolą lampy przód. Nowy grill, radyjko i mały mod Kontrolka świateł mijania w liczniku
wojciu0308 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 zmieniaj lampki bo do tego grila te nie pasuja
Chowix Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 A no wiadomo, ale nie można mieć wszystkiego a ten się trafił nawet tanio
wojciu0308 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 ładny jest zmieniaj lampki nie gadaj glupot
Chowix Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Już niebawem szykowanie do zmian lampek przednich na (oczywiste) po liftingu W najbliższym czasie także gwint z racji tego, że stoii duuużo za wysoko Ale wszystko w swoim czasie Ostatnia sesja ---------- Post dopisany 07-05-2012 at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2012 at 20:35 ---------- Krzesały sie iskry ! w dłoń poszedł młotek ! i tak oto mamy lampiony
Chowix Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Dziękuje jeszcze wiele przede mną Ale to bardzo motywuje
Rekomendowane odpowiedzi