blejk83 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam,tak jak w temacie czy błąd 16500-engine coolant temp.sensor(g62) impplausible signal p0116-35-10 intermittent moze miec wpływ na brak ssania(jest to jedyny błąd jaki mi wypluło na VAG-u)? Wczoraj po 2 godz postoju zauważyłem,że auto odpaliło bez ssania(z małymi problemami) no i dzis to samo,długie kilkukrotne kręcenie rozrusznikiem i auto wreszcie odpalilo,zanim sie rozgrzało nie chciało wejsc na obroty. Dodam,żę posiadam lpg STAG 300+
ROBERT Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam,tak jak w temacie czy błąd 16500-engine coolant temp.sensor(g62) impplausible signal p0116-35-10 intermittent moze miec wpływ na brak ssania(jest to jedyny błąd jaki mi wypluło na VAG-u)? Wczoraj po 2 godz postoju zauważyłem,że auto odpaliło bez ssania(z małymi problemami) no i dzis to samo,długie kilkukrotne kręcenie rozrusznikiem i auto wreszcie odpalilo,zanim sie rozgrzało nie chciało wejsc na obroty. Dodam,żę posiadam lpg STAG 300+ czujnik temp. G2/G62 było milion razy
Nosb Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 moze chociaz nie znam zasady dzialania tam. Ale generalnie ssanie zalacza sie w zaleznosci od temperatury silnika... A ta bierze z czujnika prawda ?
Rekomendowane odpowiedzi