Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jak tam na weselu było? ;)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dzis umylem samochod szamponem, i pozniej troche popastowałem tak w ramach przygotowan przed zima :disgust: . Jakis czas temu kupilem wosk w płynie Meguiar's NXT Tech Wax 2.0 i powiem ze warto bylo wydac 100 zl. Wystarcza tego juz mi na 5 samochodow i ciagle czuje ze jest go sporo.

Tutaj maska:

DSCF4388.jpg

A tu takie tam.. :gwizdanie:

DSCF4391.jpg

DSCF4385_1.jpg

DSCF4389_1.jpg

:decayed:

Opublikowano

Ja dzis umylem samochod szamponem, i pozniej troche popastowałem tak w ramach przygotowan przed zima :disgust: . Jakis czas temu kupilem wosk w płynie Meguiar's NXT Tech Wax 2.0 i powiem ze warto bylo wydac 100 zl. Wystarcza tego juz mi na 5 samochodow i ciagle czuje ze jest go sporo.

Tutaj maska:

DSCF4388.jpg

A tu takie tam.. :gwizdanie:

DSCF4391.jpg

Spoko - fajnie wygląda. Ja też muszę kiedyś w swoim avancie lakier trochę odświeżyć.

Ostatnio mnie natchnęło na rezanie i zamontowałem i podłączyłem kilka zaległych gratów. Na pierwszy ogień poszły podświetlanie "słoneczniki". Leżały w garażu ponad 2 lata i czekały na swój czas. :wink4:

02102011332.jpg

Następnie podłączyłem światła do jazdy dziennej (po pół roku jazdy na nowych lampach) :decayed:

02102011331.jpg

02102011333.jpg

Podłączyłem je w ten sposób, że zapalają się po włączeniu zapłonu i gasną po włączeniu świateł postojowych. Dodatkowo podłączyłem przez diodę z przewodem od długich, w ten sposób jak włączam długie zapalają się też od razu dzienne.

Opublikowano

sylwiasty zastosowałes moduł SD-2 czy cos innego ? Masz jakies schematy ? Z checia zrobil bym to u siebie ale jakos zabrac sie nie moge. Chodzi mi tylko o to aby wl. sie po zapłonie i wyl po wlaczeniu postojowych/mijania. Z gory dzieki, moze byc i na PW. :hi:

Opublikowano

sylwiasty zastosowałes moduł SD-2 czy cos innego ? Masz jakies schematy ? Z checia zrobil bym to u siebie ale jakos zabrac sie nie moge. Chodzi mi tylko o to aby wl. sie po zapłonie i wyl po wlaczeniu postojowych/mijania. Z gory dzieki, moze byc i na PW. :hi:

Witam! Nie - nie stosowałem żadnego modułu. Ja mam lampy po przeróbce przez Gwerty'ego czyli bixenon (mijania i długie na soczewce). Dzienne zrobiłem na żarówce led H7 bo odbłyśnik po długich nie był wykorzystywany a bez sensu było wsadzenie tam H7 i podłączenie ich tak jak ma to miejsce w oryginale, bo ilość światła z D2S na długich jest tak duża, że zwykłe H7 nic by nie zmieniło. :)

Chyba, że masz jakieś inne światła dzienne i chcesz je podłączyć podobnie jak ja.

Opublikowano

Tak chodzi mi po głowie jakies swiatla dziennie bo czasem jak studze turbine i wychodze to zapominam o swiatlach, i musze sie wracac. A tak same by sie wyl a ja bym pamietal tylko o radiu :decayed: . Paski ledowe niby sa ok, ale to juz nie to samo. Dlatego myslalem ze moze masz owy modul :wink4: zeony musza poczekac do nastepnego sezonu :) . I ciekawe czy mozna wymienic same fronty od lamp soczewkowych bo jakies takie mdle mi sie zrobily. A plastiku nie chce polerowac zadnymi pastami...

Opublikowano

Tak chodzi mi po głowie jakies swiatla dziennie bo czasem jak studze turbine i wychodze to zapominam o swiatlach, i musze sie wracac. A tak same by sie wyl a ja bym pamietal tylko o radiu :decayed: . Paski ledowe niby sa ok, ale to juz nie to samo. Dlatego myslalem ze moze masz owy modul :wink4: zeony musza poczekac do nastepnego sezonu :) . I ciekawe czy mozna wymienic same fronty od lamp soczewkowych bo jakies takie mdle mi sie zrobily. A plastiku nie chce polerowac zadnymi pastami...

Można wymienić tylko czy uda Ci się kupić same szybki? Lepiej pogadaj z Gwerty'm, zamów u niego bixy na nowych DEPO, potem swoje pogonisz i w sumie cała zabawa wyniesie Ciebie grosze. Wtedy rezniesz sobie dzienne w miejsce długich i bajka.

Jeśli chodzi o podłączenie to potrzebny jest przekaźnik ze sklepu elektronicznego za kilka złotych, kawałek przewodu i działa.

Ja u siebie wstawiłem dodatkowy bezpiecznik w wolnym miejscu do zabezpieczenia tylko świateł dziennych. Do zasilania wykorzystałem obwód, który pierwotnie zasilał grzanie lusterek po zapłonie (grzanie luster przerobiłem, żeby działały razem z ogrzewaniem tylnej szyby).

Opublikowano

Mój dzisiejszy update troche więcej czasu wolnego ,parenaście PLN-ów i banan na sam koniec roboty.Teraz heble już są kosaa.pzdr :kox:

20111002044.jpg

20111002045.jpg

Opublikowano

Żyjecie ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

:bry:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jak tam dziewczyny leci :D:decayed:

pocicie się trochę :naughty:

Opublikowano

jak tam dziewczyny leci :D:decayed:

pocicie się trochę :naughty:

:baseball::bag: Zjechałeś już?

Opublikowano

nie pytajcie jak leci. bo mozna się pociąc.

zero czasu na cokolwiek.

Opublikowano

no jeszcze z 2tyg . i bede w suw.

zapisywal sie ktos z was na grupowe chipowanie do rogala? :mysli:

Opublikowano

ja mam cipke od rogala, w cenie grupowego. co chcesz wiedziec.

Opublikowano

długo trwała cała operacja ?bo tez sie wybieram , tylko muszę date potwierdzic.

Grzesiek powiedz mi co wstawic , zeby hidy zakłucen nie robiły ;(

Opublikowano

ja byłem na 8 r4ano a przed 11 smigałem juz po wawie autem.

co do hidów.

to róznie bywa. z hidami loteria ostatnio bo coraz wiecej badziewa. powiem ci szczerze , ze pomysłał bym o uzywkach jakiś firmowych, np koito. są tansze od valeo a równie dobre. albo przetwornice z hondy civic ufo.

Opublikowano

długo trwała cała operacja ?bo tez sie wybieram , tylko muszę date potwierdzic.

Grzesiek powiedz mi co wstawic , zeby hidy zakłucen nie robiły ;(

Siema Johny! W B6'ce na hid'ach nie polatasz. Tam jest chyba czulsza niż w B5'ce elektronika i przez hid'y robi się choinka. Nie wiem jakie kupiłeś ale możesz spróbować ze slimami. Jak nie to tak jak pisał Grzesiek.[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 08:35_________________________________________________

no jeszcze z 2tyg . i bede w suw.

zapisywal sie ktos z was na grupowe chipowanie do rogala? :mysli:

Pogadaj z Marcinem to załatwi Ci cipkę na miejscu. :polew:

Masz nawet okazję się przejechać jego skoksowaną furką. :)

Opublikowano

w B6 jest CAN i trzeba kupować jakieś tam inne przetwornice, bo będzie tak jak jak Sylwek pisze :hi:

Opublikowano
  • Autor

Johny jak masz zakłócenia w B6 to sprzedaj ją :decayed: to nie wina hidów tylko Twojego paździerza :polew: