sylwiasty Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Dla mnie też to forum jakoś nie podchodzi po tym liftingu. Zastanawiam się czy to już ostateczna forma czy jeszcze przejściowa, w linku nadal jest "/vb/". A spota zawsze można zrobić, może być w weekend.
filip1001 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Z tego co wiem, to zmiany będą, ale bardziej szczegółowe niż przewrotne.
Kasjan Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Witam! problem mam następujący. Mam zderzak od ski, kupiłem kratki, kupiłem halogeny. Sprzedawca się upiera że halogeny muszą pasować do tego ale za nic nie pasują jak widać na fotkach... Wejście w kratkach jak widać przedliftowe bo okrągłe, halogeny też niby są przedliftowe ( tak twierdzi sprzedawca ) to czy ja jestem upośledzony że nie umiem tego spasować? Shot at 2012-03-06 Shot at 2012-03-06 te zdjecia nie wiem czemu mi do gory ogami przewineło... ten gosciu co sie upiera że to pasuje to takie foto mi wysłal... Shot at 2012-03-06 Shot at 2012-03-06
sylwiasty Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Te jego fotki to jakieś dziwne są - huya widać. Z jego fotek wynika, że zderzak chyba jakoś rzeźbiony jest. Lepszych fotek nie mógł podesłać? Spróbuj może jakieś inne mocowanie dorobić do halogenów.
Kasjan Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Wgl ten gość to jakiś taki dziwny jest... No chyba nic innego mi nie pozostaje jak rezanie jakiś nowych mocowań. Nie bardzo mi się widzi cięcie zderzaka tak jak mi ten typ na tych fotkach przysłał...
filip1001 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Kasjan, właśnie opłaciłem zlot w całości Kurcze, nikt nie chce zdradzić tajemnicy co to za niespodzianka jest przyszykowana na sobotę
Kasjan Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Zobaczymy na miejscu ja jutro oplacę bo z tego co wiem to do 09.03 juz trzeba miec oplacony. PS: Zamontowałem już zderzak od s4 :D:D:D:D narazie bez halogenow ale i tak jest niegłupio. Jutro jakieś foty porobię
Gwerty Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 podeslij nr halogenów. bo z tyłu to ode mi wygladają na hallo od rs. bo maja 2 mocowania.
Kasjan Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?178166-B5-ABC-Srebrny-Avant-z-Podlasia-video&highlight=podlasia muszę się pochwalić moim nudnym avantem
johnybravo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 widze Kasjan tv a aucie jest czyli Klan już można oglądać
Kasjan Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 widze Kasjan tv a aucie jest czyli Klan już można oglądać Nie nie nie, klanu już nie oglądam. Jeszcze nie mogę się otrzasnąć po śmierci Rysia !!! ;( ;( filip1001 ja już też opłaciłem zlot w całości ;D jeszcze tylko 2 tyg
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 no to chłopaki widzimy sie na bukowinie? lecicie jednym autem?
filip1001 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgadza się Grzesiek, widzimy się w BT. Nie, lecimy dwoma autami. Cały czas obserwuję temat z przydziałami do pokojów.
johnybravo Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 heja jak tam :)ja dopiero z garażu wyszedłem , odwiedził mnie dziś szalony rezacz Sylwek Jako , że zastanawiałem się nad zabezpieczeniem mojego autka , Sylwiasty podpowedział fajny patencik , który to dziś zrobilismy , znaczy on zrobił , ja troszkę pomagałem na jutro zostało skłądanie plastików i sprzątanie autka dzięki jeszcze raz Sylwek
johnybravo Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 eee poprawiliśmy lekko soft w paincie taki tam ukryty pipczyk
sylwiasty Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 heja jak tam :)ja dopiero z garażu wyszedłem , odwiedził mnie dziś szalony rezacz Sylwek Jako , że zastanawiałem się nad zabezpieczeniem mojego autka , Sylwiasty podpowedział fajny patencik , który to dziś zrobilismy , znaczy on zrobił , ja troszkę pomagałem na jutro zostało skłądanie plastików i sprzątanie autka dzięki jeszcze raz Sylwek Spoko, polecam się na przyszłość. Pochwal się co zmodziliście A takie tam rezanko przy herbatce.
Kasjan Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Rezacz Sylwek zgadza się ja też mu co nieco zawdzięczam a czy przypadkiem nie chodzi o wyłącznik zasilania ? taki hebel tak jakby?
filip1001 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Kasjan i Gwerty: załatwiłem, że będziemy razem w pokoju 5 osobowym
Rekomendowane odpowiedzi