marcinos80 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Czyli o 17:30 pod Tesco. FUC..K. znow nie bede praca ale ustalacie te spoty ni w pic ni w cyc.Żartowałem ,pozdrawiam
Kasjan Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 No to ustalone a taki mały szczegół... gdzie jest te tesko?
Lo-buz Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Sylwester dzieki za fotki, jak nie znajde innych taboretow to sie odezwe.. Poki co mam inne wydatki, wpierdzielilem sie w zapadnieta dziure i cos stuka mi przy ruszaniu i skrzypi jak kreca kierownica, na kole luzow brak ale jak wcisne prawy amorytyzator to skrzypi. W tygodniu jade do znajomego niech zobaczy. Jeszcze od kupna nie zagladalem do zawieszenia.. aj..
sylwiasty Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 No to ustalone a taki mały szczegół... gdzie jest te tesko? Mapka z dojazdem: W piątek przejeżdżaliśmy obok Tesco. Jedziesz tak jak do mnie pod Kaufland, tylko jak miniesz McDonalda, wjedziesz na górkę i dojedziesz do tego dużego ronda to przejeżdżasz przez nie prosto, dojeżdżasz do następnego rondka i z niego zjeżdżasz 2 zjazdem w kierunku Statoil'a, na rodzie przy Statoil'u pierwszy zjazd z ronda i jesteś pod Tesco. Z tyłu sklepu jest parking zadaszony pod sklepem i tam się łapiemy gdzieś na samym końcu parkingu. Jak chcesz to możemy się złapać pod Kauflandem i polecieć razem.
karolasterka Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Na pewno pod Tesco? trochę wiatr się zerwał i tam sądzę ze też będzie zdrowo dmuchać pod tymi filarami;/
Kasjan Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 No to ustalone a taki mały szczegół... gdzie jest te tesko? Mapka z dojazdem: http://s7.postimage.org/n1cmy32tz/Dojazd_do_Tesco.jpg W piątek przejeżdżaliśmy obok Tesco. Jedziesz tak jak do mnie pod Kaufland, tylko jak miniesz McDonalda, wjedziesz na górkę i dojedziesz do tego dużego ronda to przejeżdżasz przez nie prosto, dojeżdżasz do następnego rondka i z niego zjeżdżasz 2 zjazdem w kierunku Statoil'a, na rodzie przy Statoil'u pierwszy zjazd z ronda i jesteś pod Tesco. Z tyłu sklepu jest parking zadaszony pod sklepem i tam się łapiemy gdzieś na samym końcu parkingu. Jak chcesz to możemy się złapać pod Kauflandem i polecieć razem. Powinienem trafić No a co do wiatru no to trochę pizga nie ma co, no ale się zobaczy
karolasterka Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Jak tam spocik ? pomimo krótkiej pogawędki z suwalskimi funkcjonariuszami było ok:wink:
filip1001 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 A co ? chcieli się dołączyć do spota ?
Kasjan Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Hehe, nie dali się namówić chyba Karolsterkowi A spocik bardzo fajny, nawet nie wiem kiedy te prawie 3h zleciało
karolasterka Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 oni robią swoje spoty a raczej spontany ;p długo jeszcze byliście?
Kasjan Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 no jeszcze grubo ponad godzinkę zeszło:wink:
karolasterka Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 spoko, szkoda że tak mało osób ale i pośmialiśmy się trochę
sylwiasty Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 A co ? chcieli się dołączyć do spota ? Dostali cyne, że ktoś z Olecka kebaby im podpier!@#$. A spocik jak zawsze udany.
johnybravo Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 jak to Karol mowi ,,nie lubie takich akcji ,, hahahahahahahaahahah , spocik na wesoło był
Kasjan Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Mam szczerą nadzieję Panowie, że jak nastaną cieplejsze czasy to znajdziemy jakąś miejscówke i jakiś grilik, bro i te sprawy. Myślę że temat jest do ogarnięcia
karolasterka Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Siema dziewczyny kiedy letnie lacze zakładacie?
Rekomendowane odpowiedzi