Lo-buz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Z tymi maglownicami to widze typowy problem chyba w B5, to tak jak psujace sie pompki centralnego zamka . Ja szukajac popiskiwania wymienilem pol silnika samochodu ( Napinacz pask. wiel., pompe wody, kolo pasowe z tl. drgan, pompe wspomagania, regeneracja alternatora) a okazalo sie ze podnioslem przewod od wspomagania i cisza, gdzies musiala sie kryza przytykac. Nie bylbym tak bardzo wku.. gdy nie to ze tych czesci jeszcze nigdy od kupna samochodu nie wymienialem ). I kiedys poruszylem temat z mechanikiem to mowil ze dosc czesto przyjezdzaja B5 do niego albo na wymiane magla, wezy laczacych magiel z pompa jak i same pompy, zworki w maglownicach/przewodach bo sie przycinaja i cale cisnienie idzie albo w magiel i rozsadza uszczelnienia albo pompa dostaje po tylku i ew. niektorzy mowia ze maja pienienie sie plynu w zbiorniczku. Uff.. A i zdrowka zycze Sylwek
Kasjan Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Hop hop? Jest tu kto? Co tam slychac koledzy? Na zimoweczkach juz? W koncu jeden dzien wolny i mozna sobie pograc w gta v bez wyrzutow sumienia ;p
sylwiasty Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Siemka. Ja jeszcze na letniakach ale zimówki już po przeglądzie przygotowane do montażu. Kamilo a na czym pykasz w GTA? Ja ostatnio dostałem od kumpla PS2 i niestety na nią nie ma GTA V ale chodzi mi po głowie GTA San Andreas. Można wyrwać na allegro za kilka zeta. A może ktoś ma jakieś gry na PS2, które mu się znudziły?
Kasjan Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 No u mnie juz zimaa na aucie. Ja na ps3 pykam. A na ps2 to same piraty mialem wiec jak masz przerobiona to moze cos znajde...
sylwiasty Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Nie moja jest nieprzerabiana i w sumie nie będę przerabiał bo przy cenach gierek na allegro to nie ma sensu.
Gwerty Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 witam:hi: jakieś plany na przyszły weekend?
Kasjan Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 No ja to niedziela tylko, ewentualnie piatek. A co bedziesz w suwalkach? To pewno trzeba jakiegos spota ukrecic
sylwiasty Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Siemka. U mnie na weekend będę miał gości więc nie dam rady. Chyba, że piątek lub poniedziałek wieczorem.
Gwerty Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 No ja to niedziela tylko, ewentualnie piatek. A co bedziesz w suwalkach? To pewno trzeba jakiegos spota ukrecic US mnie wzywa wiec bede.
Kasjan Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 No ja to niedziela tylko, ewentualnie piatek. A co bedziesz w suwalkach? To pewno trzeba jakiegos spota ukrecic US mnie wzywa wiec bede. No to jakos sie ugadamy
Gwerty Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 kamil co robisz w sobote około 15-17? będę w plazie na parkingu.
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Hejka, Kujawy jeszcze na dużym plusie jak na listopad, póki co zimówki, aż do pierwszego śniegu
Kasjan Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Lukasz juz sie przemeldowal z tego co mi wiadomo ;p zdradzil nas Grzesiu pasuje ale bardziej 17 ok?
tomcrack27 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 kasjan a ty jak tam kupiles juz cos?cos mnie sluchy doszly ze polujesz na jakas b6:naughty:
Kasjan Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 O jaki dobry sluch macie ;p obecnie celuje w b7 3.0tdi ale to sie zobaczy co wyjdzie
sylwiasty Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Hejka. U mnie nastąpiła zmiana planów i jak coś to w sobotę o 17:00 mi pasuje więc się pojawię - rozumiem, że spot pod Plazą.
Kasjan Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Czyli rozpoczecie sezonu zimowego jak pod plaza ;p ok ja bede. Filip doktoraty robi w stolicy wiec sie wypowiadam za niego ze go niebbedzie ;p
Gwerty Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 tak pod plazą. ja bede gdzies od 15.
Rekomendowane odpowiedzi