Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy bede w następnym tygodniu na jedna lub dwie nocki w Swinoujsciu , pytanko do miejscowych , macie moze jakies godne polecenia lokum do noclegu dla dwoch osob w Świnoujsciu lub okolicach ? Mysle ze Miedzyzdroje tez beda ok . Z gory dzieki za jakies polecenia . A i nie szukam 5* hotelu , tylko jakies mile zaciszne w dobrej cenie :)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to powiedz gdzie podjechac z materiałem :) pogadać o tych rzeczach które będę potrzebował, co byś za to chciał itp :)

podam Ci adres do wysyłki :grin:

Opublikowano

Sprawdzi mi ktoś z łaski swojej,a prośby mojej nr.fabryczny sprężarki klimy do A4 1.9TDI? Oto Vin:WAUZZZ8DZWA032449.Z góry dziękuję.

Opublikowano
  • Autor
to powiedz gdzie podjechac z materiałem :) pogadać o tych rzeczach które będę potrzebował, co byś za to chciał itp :)

podam Ci adres do wysyłki :grin:

kurde myslalem ze jestes ze szczecina bo szukam kogoś stąd..zebym mógł skoczyc cos dotoczyc jak mi sie wymiar nie zgodzi eh..

a przy okazji szukam paru rzeczy.. najlepiej w cenie złomu icon_e_biggrin.gif jakieś amorki z spręzynami obojętnie od czego , zwrotnice od poloneza, tarcze hamulcowe od poloneza starego typu, zaciski od tico, felgi od fiata 126p... jak by ktoś miał na zbyciu.. icon_e_smile.gif

Opublikowano

mam w garażu sprężyny sportowe przednie po golfie 3 benzyna -2 szt - H&R bodajże(juz nie pamietam - kolor zołty). i chyba 2ie(musialbym sprawdzic)tylne tylko ze seria obcieta (nie przeze mnie)

szroci mi w garazu moge sprzedac co by było na paczke pieluch dla córeczki - szkoda było wyrzucić bo moze sie komu przyda. jesli chcesz to zabieraj...

chyba ze szukasz całych kompletnych kolumn macphersona - to nie pomoge. :)

Opublikowano
  • Autor

szukam raczej całych amorów typu http://nokautimg2.pl/p-92-98-9298a3efbe2dd224bc0e341390b57e81500x500/amortyzator-tylny-wzmacniany-ford-explorer.jpg a potem dopiero będe potrzebował spręzyny zeby amory przedłuzyc ale muszą być tej samej średnicy więc po spręzyny odezwę się jak już amory ogarne i sprawdzimy czy podejdą czy nie :decayed:

Opublikowano

co Ty tam robisz za cudaka ?

Opublikowano
  • Autor

no właśnie zobaczymy co z tego wyjdzie, jakąś zabawke na bezdroża bym chciał zmontowac :banan:

Opublikowano

kilka lat temy zrobiłem wszedołaza na skróconym przeze mnie podwoziu VW T2, silnik 2.0benz na LPG

zamontowane rury na konstrukcji, 2 osobowy, jak znajde foty to wrzuce na forum

zapier...dalało to ponad 120 km/h po asfalcie, w terenie tez niezle dawało sobie rade

chociaz brakowało czasami przedniego napedu, albo nawet samej blokady na tylnej osi

Opublikowano
  • Autor

ja planuje połączyć kilka rur i wsadzić jakiś silnik od motoru ale chetnie zobacze co tam wymodziłeś :)

Opublikowano

tak myslałem... ale jakby co to mam tylko sprezyny na przód i tylne amortyzatory monroe...- kiedys je wymieniłem z dobrych na nowe bo myslałem ze puka lewy a okazało sie ze cybant łaczacy tłumiki tłukł na nierównosciach o belke zawieszenia...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie dobra informacja :(

Opublikowano

teraz wszyscy jeszcze bardIej zaczna sprzedawac i cena jeszcze bardziej spadnie chociaz ten opis ze zaleta auta jest lepsze zawieszenie zapomniał dodac ze nie na polskie drogi...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DZIŚ 17ta pod silverem Kartingowy spot ;D Szczecin

Opublikowano

Challenge accepted :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba powoli pomyśleć :D o kolejnym :D moze koszalin :D przesiadłbym sie na cos szybszego :D

Opublikowano

Ma ktoś morze w okolicach Gryfina kabel do VAG-a? W sobotę mam wyjazd a posiałem gdzieś swój. Muszę błędy z silnika wykasować, kontrolka mi się pali po gazie...

Opublikowano

Ja mam :) Ale to Stargard :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ale to forum padło... czemu nic sie nie dzieje u nas !!??

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: