martinez Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam koledzy ostatnio kolega Maciej chciał sie z Nami podzielić swoim szczęściem w postaci jednoślada:) a wiec i ja chciałbym sie podzielić z Wami moim Czarnym szczęściem w którym się zakochałem od nie dawna jest moja i dzieki kolegom z A4 klubu udało nam sie wiele rzeczy zauważyć gdy szukałem swojego egzemplarza za co bardzo im dziękuję Galec Maciek jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Piękne Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Marcin normalnie zamieściłeś te zdjęcia i działają na nie których jak płachta na byka ale co najważniejsze to niech auto Ci służy jak najdłużej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 wlaśnie taką mam nadzieje oby jak najdłuzej bezawaryjnie:D i oby 300 koników woziło moje dupsko jak najdłuzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 EE no Marcin kozak fura mhmm : mamy takie same pierścionki hihi fajnooo pozazdrościć ))))) :good: Szerokości ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 dzieki Aruzzz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Martinez może się zamienimy? dam Ci jednoślada heheh pali pratkycznie tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 nie dzięki wiesz juz za takie spalanie wole czuć komfort :)hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A tam komfort co ty już stary dziadek jesteś że musisz kanapą jeździć ja rozumiem jak by to było S8 ale A8 to raczej auto dla podstarzałego tetryka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 czyli dla mnie nie bede sobie nic przedłużał tak jak ty to chcesz robić za pomocą 40 dodatkowych kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no właśnie Galec przecież Marcin to już stary pryk on teraz musi wozić tyłek dużym i wygodnym mieszkaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 rozumiem Panowie rozumieeeem zazdrość a co do mojego wieku też Was to czeka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 nie zazdrość ale nie powiem ta a8 to nie samochód to mieszkanie na kółkach hehe a co do wieku to nas to nie czeka bo ludzie tyle nie żyją hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jeszcze to odszczekasz lalusiu z klata gladiatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dokładnie nas ten wiek nie czeka bo lepiej żyć krótko ale ostro niż długo ale nudno a do Ciebie idealnie pasuje powiedzenie "to tacy starzy jeszcze żyją" Wiesz to Ty sobie musiałeś aż 300 kucykami pony przedłużać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 hehe kupił taką bestie ponieważ wiedział że zostanie z tyłu stawki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 I tak i tak zostanie z tyłu stawki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Hhahhahahaha ładnie po nim jedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jakoś mnie to nie rusza:) przynajmniej laptop mi sie nie otwiera w drugą strone a drugi laluś bedzie chyba dziadka potrzebował żeby klocki klocki sciągnąć bo od tygodnia z nimi walczy i zobaczymy kto bedzie skomlał jak pies kiedy kanału bedzie potrzebować Auto jest mojej kobitki nie moje wiec sobie nic nie przedłużam ty od dłuższego czasu Galcu paskudny wstawiasz turbo które poruszy tą kupe złomu z miejsca:). a Maćko to już nie powiem ile w tego wraka naładował kasy:) Panowie przestańcie zachowywać sie jak dzieci bo to ostatni mój poscik do was:) reszte czytajcie w moim podpisie on wyjaśnia wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 hahahaha widzę ze coś przegapiłem, Marcin poczekamy zobaczymy, kto kogo będzie ciągał w zimę. Chłopaki nie drażnić się tylko szykować się na niedziele bo jak ktoś tu wyjedzie A8 to nie wiem czy go dogonimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi