Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie ja bym miał ewentualnie na ten sezon do oddania za darmo tylko że jak dobrze pamiętam rozmiar 195/55/15 ale mogę się mylić musiał bym zobaczyć w garażu

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak za darm:kox: to i wezmę na ten sezon tak wiec upewnij się o rozmiar ;-)

Opublikowano

4 mm to minimum na zime więc 5 mm na dwie może nie starczyc ;p

Opublikowano

czepiaSz się :banan:

Jeszcze Full czasu do śniegu to wrazie co pisac

---------- Post dopisany 16-09-2012 at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany 14-09-2012 at 03:30 ----------

Kosiak sprawdziłeś te opony ?

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ----------

Kosiak sprawdziłeś te opony ?

Opublikowano

195/65/15 cztery sztuki są z tego dwie to od razu nadają się na śmietnik a dwie może jeszcze posłużą ten sezon

Opublikowano

Dobry z Ciebie czlowie:wink:

Wstępnie będę w Stargardzie w najbliższą sobotę czyli 22.09 tak koło 14 myślę pracujesz obijasz się wtedy czy jak to będzie z twoja obecnością ?

Opublikowano

szukam jakiegos autka obojetnie jakiego zeby tylko jezdziło do 5 stów.. wie ktoś coś może :D?

Opublikowano

W sobotę do 21 siedzę w domu później wybywam na kawalerski więc spokojnie będę w domu

Opublikowano

bediks a nie chaciał bys zainwestowac i za 1000zł kupic 4 szt opon??....chodzi mi o to ze w grudniu 2011 kupiłem nówki goodYear 4 szt opony zimówki 195/65/15 a teraz zakupiłem B7 z kołami zimowymi 16C. no nie oddam w prazenci z autem kół- kuźwa... za opony dałem prawie 1500zł... pojezdziły 3 miesiace i lato ubrałem...

Opublikowano

jakbym mial tałzena na zbyciu to bym wzial ale nie mam :kwasny: cały tego roczny budzet poszedł juz w ....

kosiak raczej nie przyjade teraz w sobote, plany sie zmienily, jak nie musisz ich na gwałt sie pozbywac z garazu to w ciagu miesiaca po nie przyjadem ja bede mial zamiar przyjechac to sie odezwe o adres i nr tel

Opublikowano

spoko do 28 września jestem w Polsce później wybywam

Opublikowano

Panowie szukam kogoś kto ma B7 z wlacznikem AUTO :) aby go przełożyć i sprawdzić, czy mój działa jak należy czy nie :P kto pomoże?

Opublikowano

ja mam B7 ale u mnie nie ma takiego włacznika... mam zwykły przełacznik swiateł BiX i z boku DRL

Opublikowano

a idź ty rezaczu :decayed: dawno się nie odzywałeś hehe.. ale niestety nie pomogęz włącznikiem

Opublikowano

Już nie trzeba :) wszystko działa. Opierdzieliłem problematyczny kabel i doprowadziłem nowy bezpośrednio i hula :). Dawno się nie odzywałem, ale Ciebie często widywałem na ku słońcu :)

Opublikowano

też się zawsze oglądam czy jesteś jak przejeżdżam hehe, może znajdziesz chwile czasu żeby 30-09-2012 wpasc do Wolina na zakonczenie sezonu 2012 Z SZANUJ-SIE.PL . tzn zaproszenie jest kierowane do wszystkich ogólnie żeby nie było :) takie skromne spotkanie w przyjemnym miejscu nad wodą, przy grillu itp itd :)

Facebook tu jest foto plakatu :)

Opublikowano

dzięki stary :banan: akurat wlazłem najpierw w temat ze spotami a tego posta zobaczyłem po napisaniu wiadomości w temacie :decayed:

Opublikowano

hahaha ja nie wiem jak Ty czytasz :D to forum :D ale faktycznie kope lat, mozna by sie spotkac :D

Opublikowano

poszukuje sprezyn 1ba na tył do sedana oska