Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Taka nowa granatowo kolorowa~ 40/40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiera beznadziejna :thumbdown:

Opublikowano

Witojcie ogólnie zaczęło robić się ciepło i pomyślałem że pozrywam ze swojego autka ten super zjemadafucka chrom :travolta: ale skończyło się na tym że oderwałem kawałek i zostało mi w cholere kleju woda ni rusz czym ja mam to chycic bo wieś tak jezdzić. Rozpuszczalnikiem? pytam bo sram o lakier. I nie mogłem znaleźć w :szukaj:

Zdjąłem alu ramki z zegarów bo mi nie podeszły za bardzo. Wczoraj szorowałem felunek bo zakupiłem nowe kapcie 16, 205 55 chyba jak dobrze moja głowa pamięta.

Dziś wstałem z chęcią umycia mojej nuńki bo już wszystko pozakładane a tu jak pizło z nieba...

Co myślicie o takim bajerku? Znając życie pewnie "wieś tuning" :cool1: ale kiera jest naprawde super jezdzi się jak miodzio kumpel ma ją w a6 tylko mówił że jeszcze trzeba kupić dobra nabe czy coś takiego nie pamietam dokładnie i wejdzie jak ulał (dobra naba 170zł). Czekam na opinie a niedługo wypucuje autko i wrzuce jakieś fotki.

ytMKJ.jpg

ytWJi.jpg

ytZdr.jpg

Oczywiście znaczek audi by się wpsowało w klaksonik (bo lezał gdzieś obok) Kiera firmy MOMO moge ją wyrwać za naprawde dobry chajs.

Też zrywałem chromy wokół szyb. Ścierałem normalnie palcami, trzesz trzesz i schodzi. Z tymi na lakierze to może spróbuj benzyną ekstrakcyjną.

Odnośnie kierownicy to lipa, nie ma w niej poduszki. Takie kierownice mogą być w autach bez poduszek albo w takich z klatką bezpieczeństwa. Chyba nie chcesz sobie rozwalić sobie głowy o taką kierownicę a potem sam siebie pytać: po co mi to było?

Opublikowano

Witojcie ogólnie zaczęło robić się ciepło i pomyślałem że pozrywam ze swojego autka ten super zjemadafucka chrom :travolta: ale skończyło się na tym że oderwałem kawałek i zostało mi w cholere kleju woda ni rusz czym ja mam to chycic bo wieś tak jezdzić. Rozpuszczalnikiem? pytam bo sram o lakier. I nie mogłem znaleźć w :szukaj:

Zdjąłem alu ramki z zegarów bo mi nie podeszły za bardzo. Wczoraj szorowałem felunek bo zakupiłem nowe kapcie 16, 205 55 chyba jak dobrze moja głowa pamięta.

Dziś wstałem z chęcią umycia mojej nuńki bo już wszystko pozakładane a tu jak pizło z nieba...

Co myślicie o takim bajerku? Znając życie pewnie "wieś tuning" :cool1: ale kiera jest naprawde super jezdzi się jak miodzio kumpel ma ją w a6 tylko mówił że jeszcze trzeba kupić dobra nabe czy coś takiego nie pamietam dokładnie i wejdzie jak ulał (dobra naba 170zł). Czekam na opinie a niedługo wypucuje autko i wrzuce jakieś fotki.

ytMKJ.jpg

ytWJi.jpg

ytZdr.jpg

Oczywiście znaczek audi by się wpsowało w klaksonik (bo lezał gdzieś obok) Kiera firmy MOMO moge ją wyrwać za naprawde dobry chajs.

Masz ładną sportową trójramienną kierownicę z PODUCHĄ i chcesz z niej zrezygnować na rzecz takiego czegoś? Nieee... :no:

Lepiej, za te pieniądze, daj swoją do obszycia perforowaną skórą. :good:

Opublikowano

Kierownica rodem z Golfa II (nie urażając właścicieli) przedstaw mi choć jeden pozytywny aspekt założenia takiej kiery, to pierdolnę i do siebie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Fakt o poduszczę nie pomyślałem :no: Dla mnie kiera fajna z tego względu ze jest mniejsza od tej co mam teraz a dla mnie to duży plus bo cały czas wadze o nią nogami a siedzenia dalej nie odsune bo za daleko bede miał pedały :disgust:

Opublikowano

to może podnieś kierownicę? :gwizdanie:

tej nie zakładaj... :thumbdown:

ładne autko - kiedy zakładasz lampki i alumy? chyba, że przeoczyłem fotki

tylne lampki mi się nie podobają oraz ten chrom na tylnej klaspie ale za to kubełki :kox:

Opublikowano
  • Autor

to może podnieś kierownicę? :gwizdanie:

tej nie zakładaj... :thumbdown:

ładne autko - kiedy zakładasz lampki i alumy? chyba, że przeoczyłem fotki

tylne lampki mi się nie podobają oraz ten chrom na tylnej klaspie ale za to kubełki :kox:

A jak ją podnieść :naughty: ale siupa nie mam pojęcia :wallbash: (z kiery zrezygnowałem obecna będzie szła do obicia przekonaliście mnie a bardziej nastraszyliście ta poduchą). Przednie lampki założe jak kupie nowy przedni zderzak bo nie nadaję się już do cięcia bo chyba by się rozpadł :laghing2:

:hi: Dziś obiecane fotki po założeniu ogumienia i alu, chrom jeszcze nie pozdzierany ale to już na dniach bo jak widać na foto mam obtarte drzwi i nadkole a w środę mam chęć zebrać się do lakiernika i zapytać ile za to by wziął więc poprosze go jeszcze o walke z chromem :naughty: tylko czy z dupci też mu ściągać :mysli: Do tylnich lampek kupiłem czarny lakier w sprayu aby je przyciemnić myślę że będzie :good: bo już widziałem na vt podziękowania dla Michasia :yes2:

Cj5Hr.jpg

FuDUJ.jpg

Opublikowano

ściągaj chrom z klamek i klapy koniecznie, i ten znaczek oooo z przednich drzwi.. :thumbdown:

lampki jak przyciemnisz to będzie ok.

a żeby podnieśc kiere to od spodu masz taką wajhę jakby, którą odchylasz w dół i jeździsz kierownicą jak chcesz :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

I znowu coś nawymyślałem zazdrość mnie zżera jak oglądam wasze b5 :slina: pomalowałem wreszcie lampki choć i tak niedługo będe się nastawiał na te z 2 polifta :kox: (jak dla mnie najlepsza opcja). I zerwałem tylko chrom z klamek bo dziewczyna chciała mnie prawie udusić jak się dowiedziała że go w ogóle nie będzie.

5w2H9.jpg5AO0i.jpgvld3r.jpgjNIaJ.jpg

Później zakupiłem nowe wahacze bo auto narzekało już na stare. i Sprężynki 40/40mm :naughty: Mam nadzieje że nię będzie za nisko bo na ori już 2 razy przednia dokładkę wyrwałem przez krawężnik a wcale nie był aż tak wysoki, i druga rzecz która mnie martwi to komfort:(

Pierwsze co auto poszło już do mechanika bo ja sam prędzej bym je popsuł jak małą zabawkę :polew:

vmQki.jpg

Kupiłem jeszcze nowy sportowy tłumik firmy Ulter troszku na niego wydałem więc mam nadzieje że trochę mi posłuży :notworthy:

5Oq3r.jpg

Ale kolega jeszcze polecił mi coś takiego, mówi że jest to zamiennik w miejsce kata czy coś w tym rodzaju. Możecie mi powiedzieć co to jest bo nie mam pojęcia co to za ustrojstwo :naughty:

vxkk9.jpg

Na tym jeszcze nie koniec mógłby mi ktoś zrobić VT jak mój wóz wyglądałby na takim felunku bo jestem tego bardzo ciekaw i czy wogóle by do mnie wszedł chodzi mi o 17, bo zostało mi jeszcze trochę odłożonych ciężko zarobionych pieniążków więc może bym nad tym coś pomyślał bo gumy 17 mam fakt że na 1 sezon ale bym jeszcze na nich polatał :kox:

vA8qi.jpgvAno9.jpg

Co o tym wszystkim sądzicie? jak odbiorę autko to wam pokaże jak wszystko się zgrało :yeah:

Opublikowano

fajnie wyglądają te czarne lampy ale wygląda na to że chyba za mocno je pomalowałeś i możesz stwarzać zagrożenie na drodze jak to teraz świeci w słoneczny dzień ?

Opublikowano
  • Autor

fajnie wyglądają te czarne lampy ale wygląda na to że chyba za mocno je pomalowałeś i możesz stwarzać zagrożenie na drodze jak to teraz świeci w słoneczny dzień ?

Lampy świecą elegancko, na początku też się bałem że bedą za ciemne ale jest oke. Nawet ostatnimi dniami jedni Panowie za mną jechali i nie mieli zastrzeżeń :cool1:

Opublikowano

z ciemnymi lampami o niebo lepiej.. wrzuć jeszcze ciemne kierunki :) no i ściągnij te chromy.. co do kiery którą chciałeś wrzucić to popieram jak reszta kolegów.. audi to nie wieś bolid :polew:

Opublikowano
  • Autor
co do kiery którą chciałeś wrzucić to popieram jak reszta kolegów.. audi to nie wieś bolid :polew:

Z tym już daliście mi do zrozumienia człowiek młody to głupi :polew:

A co do tego ustrojstwa bo dalej nie wiem jak to się zwie ale z tego co mniej więcej kumam jak napisał baq_didila downpipe. Szukałem tego na allegro i nie mogłem znaleźć (same katalizatory 1 zamiennik ale nie pod mój silnik) wiecie gdzie coś takiego można dostać? I ile mniej więcej to kosztuje :naughty:

Opublikowano

Fajna furka ale ten zawias to nie jest seria chyba.A co centralnego nie masz przeciez kazda A4 ma.Sprawdz bezpieczniki

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

założyłeś tłumik? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak założyłem ładnie mruczy uzyskałem to co chciałem ale jak narazie nic w aucie się nie rusza, bo natchnęła mnie nowa pasja nic ostrego ale jezdzi jak narazie mam za małe zarobki żeby szaleć. A w dodatku ostatnio mandat 400zł ;( :naughty:

zi0xr.jpgbHeS9.jpgzi80S.jpgbHwk9.jpg

Opublikowano

Tak założyłem ładnie mruczy uzyskałem to co chciałem ale jak narazie nic w aucie się nie rusza, bo natchnęła mnie nowa pasja nic ostrego ale jezdzi jak narazie mam za małe zarobki żeby szaleć. A w dodatku ostatnio mandat 400zł ;( :naughty:

Witaj w klubie Sradowcow :good: 750 czy 600? :decayed: z tego co widze to chyba 750 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Witaj w klubie Sradowcow :good: 750 czy 600? :decayed: z tego co widze to chyba 750 :decayed:

:hi: 600, co prawda nie jest to najnowsza piękność ale motor kupiony za dobre pieniądze lepszego się nie opłacało bo jeżdżę nim tylko w niektórych rejonach ponieważ nie posiadam do niego 1 rzeczy :przebiegly: ale nie będe się o tym rozpisywał bo nie ma się czym chwialić.

Opublikowano

prawo do jazdy?? :polew: nie martw sie tez nie mam :naughty:

Opublikowano
  • Autor

prawo do jazdy?? :polew: nie martw sie tez nie mam :naughty:

Przydało by się bo nieraz idzie znieść jajko :cicho: ale wszystko z czasem, tablica rejestracyjna pierwsza lepsza którą dorwałem to załozyłem i jakoś się pyrda jest to fajna zabawka ale trzeba uważać na jadra bo przy ostrym chamowaniu idze je zgnieść :(