vauxhall95 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam tak jak u gory.Chcem sobie zamontowac Symphony 2 te ze zmieniara w sobie.I tu jest pytanie czy bedzie dzialac,z tego co widzialem to wyjscie ISO
kwiatko Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 powinno pasować ale nie jestem pewien czy nie będziesz musiał poszerzać otworu.
vauxhall95 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 To wiem,ale chodzi mi o to bo to jest na CANIE.Czy poza tym ze bede musial co godzine je wlaczac,bedzie cos jeszcze
aju Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 chodzi mi o to bo to jest na CANIE.Czy poza tym ze bede musial co godzine je wlaczac,bedzie cos jeszcze dokładnie, będą wszystkie przypadłości radyjek na CAN, wszystkie też już zostały rozwiązane na forum więc nic tylko się cieszyć radiem
tomlic Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam tak jak u gory.Chcem sobie zamontowac Symphony 2 te ze zmieniara w sobie.I tu jest pytanie czy bedzie dzialac,z tego co widzialem to wyjscie ISO jak byś sie zdecydował mam to radyjko Symphony II rok 2006 do sprzedania możemy się dogadać. 100% sprawne
vauxhall95 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja juz radyjko kupilem.A mozna obejsc jakos ten adapter ktory kosztuje wiecej niz radio??[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 15:41_________________________________________________Z podswietlneniem to wiem ze mozna obejsc,ale jak mam wpisywac kod co godzine.Udalo sie to komus zrobic??
Rekomendowane odpowiedzi