ZJAWKAHAHA Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich, Mam mały problem Kierownik z AUTO VIVA zrobił mi kuku w silnik. Niestety żeby było taniej zgodziłem się odstawić autko do jego warsztatu prywatnego (zaoszczędziłem 1000 i teraz mam problem). Ma ktoś może sprawdzony kontakt do osoby zajmującej się sprzedażą silników zadowoli mnie nawet sam słupek byle czujnik położenia wału korbowego montowany był w blok. Fajnie by był żeby rocznik był 2007 no i oczywiście mały przebieg a i jeszcze jedno omijajcie auto VIVE dalekim łukiem
turdzi Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a i jeszcze jedno omijajcie auto VIVE dalekim łukiem to napisz moze co sie stalo , to nie jest forum importera tylko portal uzytkownikow
ZJAWKAHAHA Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Co się stało: Zacny Pan kierownik pewnie po Politechnice wymieniał w moim autku pompę wacum ułamał się od niej kawałek metalu. Oczywiście Pan zapomniał go usunąć z silnika więc ten oto mały kawałeczek żył sobie w moim silniczku niszcząc go powoli. Składając odkręcając wałek rozrządu inteligentny Pan złamał śrubę od elementu go mocującego więc stwierdził że wszystko zadziała na jednej. luz na mocowaniu zrobil kuku szklanka i samemu wałeczkowi nie wiem czy w samochodzie o przebiegu 20000000 km nie wyglądało by to lepiej niż u mnie. Ale to jeszcze nic Pan mechanik miał wymienić element przy napędzie pompy oleju taki w kształcie klucza ampulowego. I tutaj się załamałem bo pan chcąc zaoszczędzić 4 euro netto zastosował właśnie taki klucz. Dalej nie będę pisał co stało się z silnikiem bo szkoda gadać. Wiem że teraz szybko muszę kupić silnik bo autko stoi u mechanika a ja podróżuje komunikacja miejską.
fotograf87 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 fajnego mechanika miales.. najlepszy mial pomysl z imbusikiem porażka
Patrox Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 To jest sprawdzona firma, dogaduj sie czy sprzeda goły; http://motoallegro.pl/item916888709_kompletny_silnik_do_audi_a4_2_0tdi_bpw_140km.html
ZJAWKAHAHA Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 To jest sprawdzona firma, dogaduj sie czy sprzeda goły; http://motoallegro.pl/item916888709_kompletny_silnik_do_audi_a4_2_0tdi_bpw_140km.html Dzięki za info rozmawiałem już wcześniej z tym człowiekiem ale nie wiedziałem czy warto tam jechać
Rekomendowane odpowiedzi