salata Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Wyposazenie to m.in: Klima El.szyby x2 Ksenon Audi Concert El. reg. odcinka ledzwiowego 6 biegow FiS Naped itp.. Planowane zmiany: Przedni zderzak s-line Gwintowane zawieszenie Dokladki w kolor Kierownica MF z B7 Podswietlane kratki nawiewow Felgi 18 cali Zawias 30mm w dol Tylny zderzak na dwie rurki:) Polskora Galka s-line Nowy wylacznik swiatel :> A oto pare zdjec:
Gość mmcv Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ogromny + za ori xenon ja bym powiedzial ze ogromny to za Q w 1.9 chyba sztuka taka znalesc. Autko przyzwoite troche slabe wyposazenie ale ...mozna rezac . Szkoda ze stolki wsrodku . Xenona bym na bi wymienil jak jest Ori bo lepiej wyglada i swieci (opanuj tylko uszczelnianie lamp zanim je zamontujesz )
salata Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Mi sie udalo znalesc w pierwszy dzien poszukiwan takze chyba mialem szczescie a czasu mialem malo takze sie udalo i po paru dniach wrocilem nia do Irlandi
Maciek80 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Fajna niunia, quattro i zenon w ori świetna sprawa Plany też fajne, powodzenia i oby dobrze się sprawowała
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 spoko furacz, a gdzie w tej irlandi pomieszkujesz??
guziczek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 no bardzo ładny, zadbany avancik dobre pytanko mech15?? i jak to tam jest z tymi polskim autami w Irlandii??bo słyszałem różne wersje ?
salata Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak na razie jezdze po Dublinie :gwizdanie: ile ludzi tyle wersji
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dublin do spore miasto-w której dzielnicy siedzisz?? w Irlandii trzepią policjanci, bo tam nie ma podatku drogowego wliczonego w paliwo, tylko masz coroczną opłatę na rozbudowę dróg i ich to wkur... w polacy przyjeżdżają swoimi furami i nie płacą tego podatku. Faktem jest że jak masz wypasione auto to już tak nie zatrzymują
marcin j Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 silnik i napę jak u mnie , gratulacje rodzynka
grucha00 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zdecydowanie nie.. To jakby nieudane połączenie dwóch stylów
Rekomendowane odpowiedzi