nochal Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam, po 10 miesiącach po zakupie mojej A4-eczki postanowiłem się nią pochwalić. Szukałem jej naprawde długo- niewiele aut spełniało moje wymagania (silnik AFN, ciemny kolor, klima, zadbany i nie za daleko od mojej wsi). No i trafiła się sztuka w której się zakochałem... Do rzeczy, czyli wypisażenie (bez wypasu ): -Klima -2x el. szyby -ochydne aluski 15 -ksenon (był ale zdemontowałem poki co) -jakieś tam poduszki -el. lusterka -abs ...niewiele ale po przesiadce z Astry I jestem wniebowzięty :> Po kupnie postanowiłem zacząć od ulepszenia grania w aucie i tak A4 doczekała się: -radio Concert II -Rainbow Sax na przód -adapter mp3 -Intertechnik MDS 12 do bagażnika -wzmacniacz Phase RS4 Plany: Audiczka kosztowała niemało jak na moją kieszeń i musiałem się troche odbić od dna więc mody przeprowadzam trochę późno. Póki co zamierzam doprowadzić środek auta do porządku czyli: -zabudowa bagażnika ( w trakcie...nie powiem problemów niemało...) -obszycie skórką i zmiana tapicerki w aucie -zegary z pełnym fisem -kierownica S4 -wymiana oświetlenia na diodowe białe Póki co to tyle, następne będą felgi i gwincik. A teraz pare zdjęć niuni: No i troche zabawy z Audiczką Bagażniczek zrobiony:
rafalekx Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Na pierwszym miejscu do zmiany felgi A potem reszta Autko już trochę odmłodziłeś (albo tak kupiłeś - lampy), więc felgi zmień koniecznie. Ładna
_Solar_ Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 odrazu młodziej wygląda na tych lampkach
moicz Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ładna, poka środek czemu wywaliłeś ksenon ?
Olaf Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 fajna furka sobrze ze lampy przod juz po lifcie
nochal Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 ksenon odpadł bo robiłem przegląd u "obcych" i musiałem zdjąć a teraz czekam aż założę zderzak z spryskami... fotki wnętrza cykne w przyszłym tygoniu jak skończe bagażnik A felga to będzie... ale na wiosne;]
Armi Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Choruję na takie lampy tylne A alufelgi to chyba od opla , bardzo dawno temu jak myślałem o kupnie 15 to właśnie o takich myślałem. Dobrze, że mi przeszło. Zazdroszczę wam, że możecie A4 jeździć bo moja stoi uziemiona ;(
Krzyh00 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ladna sztuka, ale te felgi faktycznie okrutne juz bym wolal kołpaki :>
Rekomendowane odpowiedzi