ppaziuu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam od dłuższego czasu szukam licznika do swojej Audi mam problem z blaknącym fisem, wymiana fisa wiąże sie praktycznie z cena nowych zegarow szukam numeru licznika zegary do silnika Diesla (silnik AJM), z wyświetlaczem godziny cyfrowym, spora ilość na aukcjach jest taka że zegar jest analogowy (wskazówki) a ja szukam cyfrowego, w dodatku pełny FIS .. . jak by był jeszcze kolorowy to dopiero suppper .. ale nie wiem czy takie wogóle były pozdrawiam
Bartoszzz Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6e8398a4f265695.html FIS w b5 nie bylo kolorowego
Cuber Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 szukam numeru licznika zegary do silnika Diesla (silnik AJM), z wyświetlaczem godziny cyfrowym, podaj numer nadwozia a podam Ci numer licznika , ps, jest sporo tematów o padajacym wyświetlaczu FIS :gwizdanie:
ppaziuu Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 wiem wiem .. juz sie naczytałem o FIS, pytałem sie ludzi czy da rade to jakos naprawic i nic nie da rady z tym zrobic .. taki juz ich urok .. pogodzilem sie z tym, dlatego chce nowe (uzywane) zegary do b5, tak jak kolega wstawil zdjecia z ETKI coś takiego jak na trzecim liczniku mnie interesuje, tylko że tam jest zegar(ek) analogowy .. a ja chce cyfrowy, widziałem na forum że ludzie takie posiadają i takowe istnieją .. .. mój numer VIN: WAUZZZ8DZYA153390 [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 09:40_________________________________________________pomoże ktoś .. .. ..
Bartoszzz Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 w podanym prze zemnie linku, pokazany jest tylko przykładowy rysunek licznika, nie trzeba nim się sugerować, obok numeru licznika wyraźnie jest napisane ze to licznik z "zegarem cyfrowym" i FIS'em, taki jak szukasz
Grzegorz76 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Według numeru VIN powinien być któryś z tych, do wyboru :
Rekomendowane odpowiedzi