majuDJ Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Tak jak w temacie co to za wyciek od czego są te przewody , czy jest to groźny wyciek?
gtados Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Z tego co kojarzę to: górne przewody to paliwowe - zasilanie i powrót z baku, bynajmniej u mnie tak jest na dole masz dolot - olej w nim z turbiny mogę się mylić
aruś12 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Moim zdaniem to chyba nie z tych przewodów leci Bo tak to wygląda jak by na nie chlapało z tego czujnika co jest przykręcony Bo ten gruby przewód zdaje mi się że jest od chłodzenia powietrza turbiny Wytrzyj to i obserwuj Może z tego czujnika co jest przykręcony sadzi olejem
Cristoforo Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 coś było kombinowane przy tych przewodach i dlatego sie sączy ta głowna rura to rura doprowadzająca spręzone powietrze z chłodzone przez IC do kolektora , a ten czujnik to czujnik mappsensor czujnik doładowania ciśnienia jak by sie z niego sączyło to byłaby katastrofa [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 18:11_________________________________________________a tak na marginesie to wielki burdel z tymi przewodami masz kolego :gwizdanie:
Dżej Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Na zdjęciu widać, że ten wąski przewód, drugi od góry, nie jest wsunięty do końca i jest tam najbrudniej. Popraw go i po dokręcaj obejmy. Wytrzyj i miej na niego oko.
Rekomendowane odpowiedzi