Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Ułamana osłona silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukałem na forum ale nie znalazłem, zimą przez ten syf urwało mi osłonę spod silnika i teraz szukam nowej, ale widzę że ja mam jakąś podwójną i ta troche bardziej z tyłu ciągle jest i dynda, natomiast kolega mówił, że ma jedną na całość i teraz jaką mam kupić? Bo ja już nie wiem jak to ma wyglądać, pozdrawiam

Opublikowano

bo masz pod silnik i skrzynie biegów.Wystarczy jak kupisz pod silnik :cool1:

Opublikowano

Ja osłon nie mam już 3 lata.....

Opublikowano

nie ma jakieś szczególnej różnicy czy diesel czy benzyna? wszystkie osłonki takie same? i jest jakaś różnica w nich przed i po lifcie?

tu jakąś za grosze widzę

http://www.czesci.v10.pl/oslona,silnika,audi,a4,p18607.html[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 12:33_________________________________________________

ale ja miałem i mi głośniej jest i mi się to nie podoba :P

Opublikowano

Ja zgubiłem 3 dni temu i już założyłem nową.

8d0805885c to nr tej osłony co ja ją kupiłem. Kupowałem w inter carsie przez znajomego mechanika i wyniosła mnie ok 65-70 zł (producent Florimex, polecał mi ją mechanik bo kupował juz kilka nadkoli, osłon i wszystko git. :good: ). Dla sprawdzenia zwinąłem ją delikatnie na pół i nic. Widać różnice od oryginału bo jest bez wyciszenia ale spełnia swoją rolę. :hi:

a tu masz na allegro http://allegro.pl/listing/search.php?string=os%C5%82ona+pod+silnik+a4&from_showcat=1&category=0

Opublikowano

a jest sens kupić gołą i ją okleić ewentualnie jakaś gąbką?

Jak sam widzisz, można jeździć bez osłony, można jeździc ze zwykłą osłoną, a jak chcesz to sobie ją oklej tylko po cholere?? :decayed:

Opublikowano

żeby było ciszej :P bo odkąd ta osłonka poszła to jest głośno i mnie to drażni :P chyba, że jeszcze olej ma coś na temacie, bo wszystko mniej więcej w jednym czasie było :)