miras82 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 mam taki problem, dotyczący AUDI B4, silnik 1Z. dzieje się (nie zawsze) tak, że przy przyśpieszaniu, puszczaniu gazu trzęsie lewarkiem zmiany biegów. czasem jest to tak mocne, że trzęsie się caął buda. nie ma na to reguły (górka czy z górki, teren równy). miałem padnięty przegub zewnętrzny. Wymieniłem ale dalej to samo. proszę Was o pomoc i opinie co to może być?
macieek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Skoro trzesie cała budą też to może być nastawnik pompy paliwa
login642 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 miałem kiedyś identyczy problem w mondeo okazało się że półoś do d*py
majkel_majki Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Mogą być zużyte poduszki silnika/ skrzyni.
power81 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam mam popdobny problem lewarek drga dosc mocno przy przyspieszaniu najbardziej czuc miedzy 1 a 2 biegien i 2 -3 wszystko sprawdzane poduchy wymienine kolo dwumasowe ok i dalej to samo
rav Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam mam popdobny problem lewarek drga dosc mocno przy przyspieszaniu najbardziej czuc miedzy 1 a 2 biegien i 2 -3 wszystko sprawdzane poduchy wymienine kolo dwumasowe ok i dalej to samo Sprawdź przegub wewnętrzny, czy nie jest już zużyty .
Rekomendowane odpowiedzi