Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja a4 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silnik: AEB 1.8 Turbo 150PS

Mam w planach kupić przetwornice i do tych lamp wpakować xenony (6000 albo 8000).

Wymienić końcówkę tłumika na nierdzewkę :)

Felgi 16 bedą na sprzedaż razem z oponami, bo bedę kupował inne, może 17-tki :)

I zastanawiam się nad zamianą turbinki na turbo z audi TT 1,8T 180km, żeby auto miało większą moc :)

tEBoS.jpg16laS.jpg tFALr.jpg tFKK0.jpg

16sFi.jpg 10Sxr.jpg KHRTr.jpg 16CDS.jpg

KITK9.jpg

Opublikowano

No no pogratulować wygląda na zadbany egzemplaż z zewnątrz jak i w środeczku, a po za tym ma fajny bejer podgrzewane tyłki he he. Na pierwszy ogień moim skromnym zdaniem kierunki boczne do wymiany tani koszt a nie będą tak razić w oczy jak te pomarańcze. Pozdrawiam i życzę bezawaryjności :>

ps. sprawdź wycieraczkę pasażera czy nie obija bo chyba jest cos za nisko

Opublikowano

Ładna sztuka :cool1:

Felgi faktycznie do wymiany, widze że jest już chyba delikatnie obniżona,więc na fajnych 17 będzie juz świetnie wyglądać :kox:

Ringi Ci sie w lampach świecą? Koledzy pewnie doradzą Ci, aby je odłączyć lub wymienić lampy na poliftowe, ja zresztą też bym sie nad tym zastanowił :wink4:

Reszta na + :naughty:

Pozdro

Opublikowano

Fajna :good:

Turbiny od TT nie wsadzisz bo tam jest silnik poprzecznie :wink4:

Opublikowano

Autko super kolorek też no i kubełki tylko pozazdrościć :slina: a co do xenonów to tylko i wyłącznie 6000K

Opublikowano

zgadzam sie z poprzednikiem jesli chodzi o dolozone hid-y to najwyzej 6000K, ale jak dla mnie i tak najlepsze sa 4300K, a lampy i tak juz sa soczewkowe to pewnie nie bedziesz chcial wymieniac na poliftowe choc powiem szczerze ja bym tak zrobil, ale ogolnie b. ladna sztuka :)

Opublikowano

podobna do mojej felgi mi się podobają lampy z przodu mam identyczne :P:P jak zapodasz 17 to będzie już wogule kosa plus za kubełki z grzanym tyłkiem kiere S-line oraz 1.8T niech bezawaryjnie służy :hi:

Opublikowano

Super sztuka no i fajny silniczek :) Kolor najlepszy i powiem ze zazdroszcze Ci tej turbiny :wink4: POZDRO i bez problemowej jazdy :>

Opublikowano

Piekna sztuka :naughty: widac ze zadbana i też dbaj o nią :gwizdanie: Pozdro :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

No ładna audi jak niemasz dodatkow chromowanych to ten grill tez bym prysnoł na czarno ;)

Opublikowano

Jak zmienisz te sonary:) na zespolone i kierunki-bo tego Ci trzeba,to samochodzik masz naprawdę super!!!

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki za komenty :)

Tylko słyszałem, że ponoć przetwornice w tych lampach co ja mam angel eyes to średnio świecą :confused4: prawda to ?? jak możecie to wypowiedzcie sie w tym temacie, bo naprawde nie wiem czy zmieniać na lampy po lifcie i dopiero xsenon czy do tych lamp robić.

Opublikowano

po lifcie i xenio :) zmieniaj te lampki... kolorek :slina: marze o takim :slina::):good: powodzenia w modach