Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Wlasnie ogladalem na polsacie akcje policji ktora zatrzymala kolesia z audi a4 , posiadał przy sobie miecz samurajski i pistolet tak sie zastanawiam czy to nie ktos od nas bo jeszcze pij ballantines-a 25 luty 2010 godzina 18.00 tak leciala drogówka na polsacie 2[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 18:30_________________________________________________moje pytanie czy nie wiecie cos wiecej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Główny bohater nie chce się przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Pewnie Musaszi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Widziałem w programie komenda biegał po stacji benzynowej z mieczem - jakiś debil Nie było mu do śmiechu jak go przetrzepali i jeszcze klamke znaleźli w srebrnym A4 b5 Avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Pewnie ktos z eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Pewnie ktos z eu na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 To już było kiedyś kiedyś, ładnych parę lat temu. Oglądałeś powtórkę Z tego co kojarzę to to było nawet ponad 3-4 lata temu, jak nie więcej Przynajmniej taki odcinek oglądałem tej drogówki na TV4, jak kiedyś puszczali, wtedy to były odcinki dość świeże. Chyba że to coś innego niż mi się kojarzy, ale dokładnie taka akcja była, koleś na stacji benzynowej z mieczem Jakiś łysy chyba, z kimś tam jechał, albo ktoś po niego przyjechał jak policja go zgarnęła Już nie pamiętam dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 te samochody nie mają szczęścia, dostają różnych właścicieli http://forum.gazeta.pl/forum/w,410,98766979,,Policja_szuka_pedofila_w_czarnym_audi.html?v=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 :polew: czy czasami adas nie ma czarnego , ktorego juz chhce sprzedac >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Pewnie Musaszi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 :polew: czy czasami adas nie ma czarnego , ktorego juz chhce sprzedac >? Trzeniu też ma czarne Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Przed chwilą znowu leciał ten program na polsat 2 hehe świr miał ponad promil a wyglądał jakby miał conajmniej 3 a najlepsze że policjant nie umiał odbezpieczyć tej broni która woził oprócz miecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Prosze prosze coś w temacie: http://www.portel.pl/artykul.php3?i=41233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Przed chwilą znowu leciał ten program na polsat 2 hehe świr miał ponad promil a wyglądał jakby miał conajmniej 3 a najlepsze że policjant nie umiał odbezpieczyć tej broni która woził oprócz miecza Mam Polsat, Polsat Sport ale 2 już nie Ma ktoś może namiary na ten filmik w sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Prosze prosze coś w temacie: http://www.portel.pl/artykul.php3?i=41233 To ja już nikogo nie wyprzedzam ostatnio też miałem podobną sytuacje ale nie aż tak dramatyczną wyprzedziłem Opla Astre a typ się tak zdenerwował że nie dał rady wyprzedzić mnie na ekspresówce to postanowił mnie wyprzedzić tuż przed światłami, na przejściu dla pieszych i podwójnej ciągłej heh oj ta chora ambicja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Przed chwilą znowu leciał ten program na polsat 2 hehe świr miał ponad promil a wyglądał jakby miał conajmniej 3 a najlepsze że policjant nie umiał odbezpieczyć tej broni która woził oprócz miecza Mam Polsat, Polsat Sport ale 2 już nie Ma ktoś może namiary na ten filmik w sieci? to na pewno nie to, ale też srebro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Spoko filmik ciekawe jaki mandat dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Mnie to bardziej ciekawi jaki ma silnik pod maska Pewnie z 1.8, co? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 kiera s-line, ale siedzenia zwykle, nawet nie pol-kubelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 niezły filmik, może macie więcej z udziałem and Police ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi