nA4tan Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam mam w moim a4 radio chorus zepsuł mi się potencjometr ten od głośności da się to naprawić? znacie może jakiegoś magika w okolicach Wa-wy który by się tego podjął?
fabi_wgw Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Chorus z gałką na środku? Czy basy, soprany działają poprawnie? Jeśli 2xTAK, to nie potencjometr jest uszkodzony a główny procesor radia. Naprawiam takie radia, wymieniam procesory na nowe. Około 80 km od Warszawy.
bish - kopt Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 albo poszukaj na forum jak domowym sposobem spróbować usunąć tą usterke
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 i jak ruszyłeś coś z tematem potencjometru?
fabi_wgw Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jeśli basy i soprany działają poprawnie to nie potencjometr tylko procesor już niedomaga.
jurekb133 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 fabi wgw ile kosztuje taka wymiana procesora? bo u mnie tez sie zacina
chomerski Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 to niezłe, bo u mnie też się zacina, choć wszystko zależy od temperatury jak jest cieplej to działa bez zarzutu
fabi_wgw Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam. Tu masz wszystko napisane: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12286356 Pozdrawiam
Habit217 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Witam. Mam problem z tym sprzętem ponieważ mam kasete którą można podłączyć do mp3 i z mp3 muza sobie leci. Ostatnio przy wyciąganiu kasety jakoś sie tak stało ze teraz jak włącze sobie radio odrazu pojawia mi sie napis do kastety czyli TAPE. Uważam ze radio myśli ze mam kasete w środku któej tak naprawde nie ma i nic nie moge z tym zrobić. Prosiłbym o jakąś porade bo nic innego mi nie pozostaje chyba jak wyciągnąć całe urzadzenie. Przez 2 dni szukałem na forum jak sie wyciąga takie radio a mam a4 b5 98 sedan. Jesli ktoś ma link do takiego wątku albo chce napisać jak wygląda wyciąganie Byłbym bardzo wdzięczny.
Rekomendowane odpowiedzi