MARTiiii Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Może głupie pytanie ale nie mam pojęcia pocholere do akumulatora jest podłączony jakiś wężyk - wygląda jak taki akwariowy .
Gość Murzyn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 foto prosze bo nie kumam jaki wezyk...u mnie zadnej anakondy ani zaskronca obok akumulatora nie widzialem
piurko Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Może głupie pytanie ale nie mam pojęcia pocholere do akumulatora jest podłączony jakiś wężyk - wygląda jak taki akwariowy . Wężyk jest po to , żeby opary, które się skraplają, popłynęły na zewnątrz a nie na blachy osiadały i żarly :razz:
Radek321 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wężyk jest po to , żeby opary, które się skraplają, popłynęły na zewnątrz a nie na blachy osiadały i żarly Dokładnie jest tak jak piurko2 napisał.
Jankes Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Yo siema ten węzyk to jest odpowietrzenie akumulatora!!!pozdro
kichy Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 wiecie może w które miejsce on ma dokładnie iść bo mam mało miejsca i jak wyciągałem aku oczywiście po odłączeniu tego wężyka to go przez przypadek wyrwałem i nie wiem teraz gdzie ma iść .Tak wstępnie go położyłem tzn. ten drugi koniec pod ta podpora na aku.Dzieki za odpowiedź
patryk10015 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 napewno gdzieś w dół a długi on jest?
patryk10015 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 to może poprostu do dołu skierować jutro zobaczę u siebie gdzie jest podłączony to dam znać bo w taki mróz to nawet do garażu nie chce się iść
kichy Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 bo jak tam zaglądałem a miałem wszystko wyciągnięte to wygląda na to ze po prostu ma być położony na obudowie i tyle ale nie mam pewności:(
patryk10015 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 albo poprostu był przymocowany do obudowy w dół żeby nie latał po sąsiedniej przestrzeni w czasie jazdy luknij czy są na aku jakieś mocowania do niego
krzysztofquattro Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ten wężyk leży sobie z akumulatorem. Miałem taki w swoim przed wymianą. Sięgał dokładnie do podstawy akumulatora i tam swobodnie sobie wisiał.
kichy Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 no tez tak myślałem bo nie ma tam nigdzie żadnego wejścia na ten wężyk:)
Bertoni Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 To dziwne...ja mam dodatkowy otwór na ten wężyk..jest w tej gumie z której wychodzą przewody z płynem do nagrzewnicy :gwizdanie:
kichy Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 hmm możesz jakieś zdj zrobić?bo teraz mnie zagiąłeś
Bertoni Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 hmm możesz jakieś zdj zrobić?bo teraz mnie zagiąłeś Ze zdięciem mam narazie problem,no i niewiem jak jest w benzynie ale w 1,9tdi jest na bank między wężami w tej gumie co zaślepia szpare między wężami.Widze że też jesteś z raciborza więc jak co to możemy sie spotkać to Ci to na żywo pokaże(napisz na priv info to się zgadamy)
wiktorsam Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Tam gdzie wychodzą węże od nagrzewnicy to pośrodku idzie podciśnienie do zasilania klapki klimatronika a nie odpowietrzanie aku
kichy Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 szkoda ze masz 1.9 ale w razie czego zapamiętam będzie można coś pokombinować razem,a jakie rejony raciborza?
Bertoni Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Tam gdzie wychodzą węże od nagrzewnicy to pośrodku idzie podciśnienie do zasilania klapki klimatronika a nie odpowietrzanie aku chyba się nierozumiemy...ten węzyk z aku idzie wdół do gumy która jest zamocowana miedzy wężami z nagrzewnicy a scianą która jest w pozycji poziomej tak jak spód akumulatora.a jakie rejony raciborza? kochanowskiego
Rekomendowane odpowiedzi