Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarny phantom - kolejne B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Moja fura doczekała się zabezpieczenia, trochę pracy ale warto było ...

149tDNR.jpg

G5Pk5ut.jpg

SOnGYHm.jpg

LPJy6UF.jpg

AA2J3M7.jpg 

Opublikowano

Super robota tez robilem

Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przewody odpinalem gdzie sie dało wuzek i zbiornik opusciłem zrobilem na szaro bo do białego lepiej pasuje 768e802accfe028c12321aad5fce6f41.jpg8ca66e9a7b8f51e85c7f724a54009725.jpga2c49c09f21d523ddef4e0de5086a655.jpg1d5d06c20e181d77a86d3268df9d27f7.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, mumen napisał:

Moja fura doczekała się zabezpieczenia, trochę pracy ale warto było ...

149tDNR.jpg

G5Pk5ut.jpg

SOnGYHm.jpg

LPJy6UF.jpg

AA2J3M7.jpg 

Janusz  masz kogoś sprawdzonego w3miescie czy sam robiłeś?

Opublikowano
  • Autor

Jedyne co mam sprawdzone to podnośnik u znajomego :) Reszta to już własna praca, zajęło mi to trzy dni całe od rana do nocy, ale zdejmowałem całą tylną belkę z wydechem więc sam montaż i demontaż zabrał trochę czasu, poza tym podkład reaktywny, potem epoksyd i dopiero baranek, każda warstwa musiała się wysuszyć i tak pracy co nie miara ale finalnie jestem zadowolony, wygląda to teraz tak jak trzeba.

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, daniell-gda napisał:

Przewody odpinalem gdzie sie dało wuzek i zbiornik opusciłem zrobilem na szaro bo do białego lepiej pasuje 

No właśnie z tym rozbieraniem to najwięcej pracy a nie sposób tak zapryskać wszystko, musi to później jeszcze jakoś wyglądać, fajnie w tym jasnym kolorze u Ciebie wyszło.

Opublikowano

Mega różnica po "delikatnych" modach :kox:. Szacunek za włożoną pracę i zaangażowanie w rezanie :thumbup1: Powodzenia dalej i bezawaryjności ;) 

Opublikowano
No właśnie z tym rozbieraniem to najwięcej pracy a nie sposób tak zapryskać wszystko, musi to później jeszcze jakoś wyglądać, fajnie w tym jasnym kolorze u Ciebie wyszło.

Tez sam robilem 4 dni na podnosniku , przy okazji wymienilem amortyzatory tyl bo d*pa opadala i byl maly wyciek na lewym tyl , ale fabryka sie nie popisala przy b8 jak chodzi o zabezpieczenie blach żalowali baranka :/

Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

33J8IeB.jpg

Edytowane przez mumen

Opublikowano
33J8IeB.jpg
No no jakie spalanie [emoji1]
Żeby w mojej :pb: taki wynik pokazywał... (Marzenie) [emoji23]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

To spalanie to wysoko, po przejechaniu około 5 km drogą lokalną więc max 4 bieg na zmianę z 3 lub 2 ...

Opublikowano
  • Autor

A Twój tak realnie średnio na co dzień to ile wyżłopie ? Wszyscy się chwalą ze 2.0 TFSI oszczędne są ale tak w rzeczywistości to chyba było by trzeba samemu sprawdzić jeżdżąc własnym stylem ... 

Opublikowano

U mnie średnio 11,41 l/100km po mieście wg fuelio a zawsze tankuje pod korek najgorzej to było ponad 15 l/100km. Najlepsze spalanie w cyklu poza miejskim 7,6 l/100km a średnie 8,6 l/100km.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
13 godzin temu, mumen napisał:

Wszyscy się chwalą ze 2.0 TFSI oszczędne są

nie wszyscy. ja tak nie uwazam. moj jest zarloczny - ale co sie dziwic. kapcie 245, naped na 4 buty i jest noc. Jednocyfrowego wyniku to praktycznie nie widuje a zakres miedzy 11 a 13 jest norma. 

Opublikowano

ze zdjęciem spóźniłeś się o 18 minut ;)

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Kamyk napisał:

ze zdjęciem spóźniłeś się o 18 minut ;)

Nie przyjarzyłem bo mogłem przestawić budzika ręcznie ... :)

Opublikowano
  • Autor

No i co tu począć z tym TFSI ... chciałem koniecznie wypróbować jak to jeździ, zawsze te traktory i traktory. Benzynka taka cichutka aż się chce tam posiedzieć no i poza tym z USA można by coś pomyśleć.  Ale z drugiej strony u mnie jak mam poniżej 900 na baku to jest słaby wynik a jak 800 km to ju jestem zły heh w benzynie było by pewnie o 200 mniej.

Opublikowano
8 godzin temu, mumen napisał:

No i co tu począć z tym TFSI ... chciałem koniecznie wypróbować jak to jeździ, zawsze te traktory i traktory. Benzynka taka cichutka aż się chce tam posiedzieć no i poza tym z USA można by coś pomyśleć.  Ale z drugiej strony u mnie jak mam poniżej 900 na baku to jest słaby wynik a jak 800 km to ju jestem zły heh w benzynie było by pewnie o 200 mniej.

W benzynie po zatankowaniu pokazuje 6 z przodu ale niestety jest to wynik nie możliwy jeżdżąc głównie po mieście :decayed:

Opublikowano
2 godziny temu, D4NTE napisał:

W benzynie po zatankowaniu pokazuje 6 z przodu ale niestety jest to wynik nie możliwy jeżdżąc głównie po mieście

To u mnie potrafi pokazać 8 z przodu na zasięgu po zatankowaniu (a mam o 1l mniejszy zbiornik:decayed:). Ale masz rację nie da się takiego przebiegu zrobić jak pokazuje komputer. Ja z ostatnich 5 tys km mam spalanie 9.3l na fisie, a też jeżdżę sporo w mieście i na krótkich dystansach - 3km.

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, D4NTE napisał:

W benzynie po zatankowaniu pokazuje 6 z przodu ale niestety jest to wynik nie możliwy jeżdżąc głównie po mieście :decayed:

A u mnie często pokazuje ponad 1000, czasem równo 1000, czasem 1070km ale realnie to nigdy tysiąca nie dobije, zazwyczaj jest to około 800-900 km chociaż nie powiem zdarzało się około tysiąca zrobić ale to akurat jakieś trasy dłuższe się zbiegły a tak to raczej zawsze po zalaniu dużo obiecuje że pojeździ a potem im mniej w baku tym szybciej ten zasięg topnieje :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.