Opublikowano 27 Lutego 201016 l Witam jestem nowy i chciałbym pochwalić sie swoim nabytkiem. Autko jest z 96 roku przyprowadzone w grudniu 2009, silnik 1.6 [ADP]. Autko ogólnie zadbane, przebieg 215 tys. km Wyposażenie - ABS - wspomaganie -climatronik -2x el szyby -el lusterka -2x jaśki - 2x podłokietnik - fotele z regulacją lędźwiową -domykanie szyb z kluczyka -centralny zamek z pilotem - lampy na żarówki H7 i wbudowane w nich halogeny - lusterka i klamki w kolorze samochodu - alufelgi 17” 8j ET35 firmy RH opony przód 215/45/17 tył 225/45/17 Było zrobione -lampy tył po II lifcie -klapa bez znaczków - gleba nie wiem ile, są czerwone sprężyny, amortyzatory też nie wiem jakie są, prawdopodobnie 1BE -radio Kenwood KDC-W4044UAY Zrobiłem: - głośniki przód 13cm sony x-plod - głośniki tył 16cm Helix DB 62.1 - wymiana oleju, filtrów, uszczelki pod klawiaturą, simeringów, kompletny rozrząd, napinacze, rolki, pasek od klimy itp. - gaz sekwencja Plany: -lampy przód po II lifcie -xenon - jakiś wzmacniacz Foty:
Opublikowano 27 Lutego 201016 l No to witamy na forum kolejne ladne Audi, dobra pierwsze co ci powiem to dobra felga fajnie juz nawet nisko siedzi i dobra bazka na mody chociaz wymienil bym tylko lampy na lift bo tak to fajna sztuka ! po fotkach powiem ze wyglada na bardzo zadbana
Opublikowano 27 Lutego 201016 l no kolor srebrny w audi jest piekny hm zobacz jakie masz amory i kolor sprezynek ale pewno jacys fachowcy ci odpisza i pomoga z tym pytankiem
Opublikowano 27 Lutego 201016 l Autor sprężyny tak jak pisałem wcześniej są czerwone z przodu i z tyłu a amorki zobacze jak ją umyje bo teraz to nic nie widać co jest na nich napisane
Opublikowano 27 Lutego 201016 l -40 mozliwe ze bedzie ja mam przod -60 zobacz sobie u mnie na profilu
Opublikowano 27 Lutego 201016 l Masz kozak fele jestem zakochany w takich przód lamki na poliftowe i będzie kozak jak dla mnie. Sprawdz koło koła zapasowego na wlepce w bagażniku może tam będzie bo wiem że coś tam pisze napewno ori zawieszenie ale czy nie mam pojecia czy będzie napisane jakie masz teraz
Opublikowano 27 Lutego 201016 l Dzięki za opinie, wie ktoś jak sprawdzić ile jest obniżona?? zmierz ile masz od piasty do nadkola, serai ma 39cm
Opublikowano 27 Lutego 201016 l Wygląda genialanie tylko szkoda ze taki silnik słaby:evil: zapodaj jakieś fotki środka pozdro
Opublikowano 28 Lutego 201016 l W zasadzie tylko przednich lampek mu trzeba. Fajnie koło Pokaż jeszcze jak wygląda środeczek.
Opublikowano 28 Lutego 201016 l Autor zdjęcia wnętrza dam jutro, od razu zmierzę ile jest obniżona :>
Opublikowano 28 Lutego 201016 l tylko wrzuć foty troche inaczej zeby nie trzeba bylo na linki wchodzic(lenistwo)
Opublikowano 1 Marca 201016 l Autor Zdjęcia wnętrza Od środka koła do błotnika wyszło mi 34cm tył a 36 cm przód
Opublikowano 1 Marca 201016 l fajna fura teraz tylko zostaje Ci wpaść http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_spoty_ostrowieckieponiedzialek_1900-t93542.0.html;new;topicseen
Opublikowano 25 Marca 201016 l Autor Mam zamiar wpaść kiedyś bo mieszkam 11km od Ostrowca EDIT: Zrobiło sie ciepło więc i ja zmieniłem na letnie