gawey Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 czesc mam pytanie czy ten chrom wokol mieszka w nowszej wersji jest gdzies dostepny bo w moim roczniku jeszcze go nie dawali a wyglada ladnie wiec bym go wstawil czekam na pomoc z groy dzieki
PRZEMEK 2800 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Poszukaj na allegro gdzies widzialem
wojciu0308 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 z tego co wiem to jest ale wyglada moim zdaniem to inwestownie w taki "chrom" to strata pieniedzy http://moto.allegro.pl/item929487877_ramka_na_biegi_metal_chrom_audi_a4_octavia_passat.html <--- tu masz aukcje
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 to chyba będzie trzeba cały ten plastik z polifta kupić i zrobić podmiane, tak mi sie wydaje
wojciu0308 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 to chyba będzie trzeba cały ten plastik z polifta kupić i zrobić podmiane, tak mi sie wydaje plastik?? czy raczej caly ten panel razem z climatronikiem i itd??
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 to chyba będzie trzeba cały ten plastik z polifta kupić i zrobić podmiane, tak mi sie wydaje plastik?? czy raczej caly ten panel razem z climatronikiem i itd?? No plastik, bo co ma klimatronik do tego plastiku tylko kwestia czy czymś to sie nie rózni, ale chyba jednak nie podejdzie własnie sobie zobaczyłem na przedlifta [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 13:18_________________________________________________A samej ramki to raczej sie nie kupi :gwizdanie: wiec tylko rzeźba
wojciu0308 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 to chyba będzie trzeba cały ten plastik z polifta kupić i zrobić podmiane, tak mi sie wydaje plastik?? czy raczej caly ten panel razem z climatronikiem i itd?? No plastik, bo co ma klimatronik do tego plastiku tylko kwestia czy czymś to sie nie rózni, ale chyba jednak nie podejdzie własnie sobie zobaczyłem na przedlifta [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 13:18_________________________________________________A samej ramki to raczej sie nie kupi :gwizdanie: wiec tylko rzeźba wlasnie o to mi chodzilo. zeby to mialo smak i wyglad trzeba by bylo zmienic ten tunel. A na ten chrom z allegro szkoda kasy
Nizin5 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ten chrom z allegro to podrobka jest i badziew, szkoda kasy.. lepiej poszukac oryginału jak juz.
gawey Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 ok dzieki wielkie jak dorwie oryginal to bede bawil sie w przerobke pozdr
Rekomendowane odpowiedzi