Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Grill RS4/ kiera S4/ Gwint SS/ FIS / 18^^ Scirocco ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Mnie mod konsoli 2din kosztował ponad 3koła:facepalm: bo zapoczątkował car audio, którego do dzisiaj nie skończyłem:facepalm:

:decayed:

Przodownicy zawsze mają najtrudniej :naughty: Ja lece po taniości :decayed:

Teraz będe szukał 2lata radia zanim sie zdecyduje na coś :kwasny:

Opublikowano

Daj cyne jak coś znajdziesz bo ja też szukał będę czegoś tak do 1200 zł :wink:

Opublikowano
  • Autor
Daj cyne jak coś znajdziesz bo ja też szukał będę czegoś tak do 1200 zł :wink:

Spoko też w takiej kwocie chciał bym sie zmieścić, tyle że mam parcie na nawigacje zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:

Ps. mieszek dotarł, thx :kox:

Opublikowano

No to masz ciut trudniej bo z Navi to ciężko będzie chyba w tej kwocie :decayed:

Opublikowano

da rade bez problemu:wink:

Opublikowano

Poka jakie to modele ?

Lepiej kupić full dotykalski czy takie tylko trochę ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poka jakie to modele ?

Lepiej kupić full dotykalski czy takie tylko trochę ? :decayed:

Kowi gdzieś pisał, że takie tylko troche dotykalskie są dobre, bo jednak w fizyczny guzik jest łatwiej trafić w trasie :decayed:

Z moich poszukiwań na tą chwile wyszło mi coś takiego GMS 6203 DVD DiVx USB Navigacja GPS Bluetooth Łódź (3301818411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :whistling:

Opublikowano

Ragga, według mnie ekran dotykowy fajny, ale przycik fizyczny do podgłaszania czy przerzucania piosenek to dobra rzecz, no chyba ze zainwestujesz w pilot na kierownice:wink:

Ja ciagle polecam cos z serii Pioneer AVIC F9X0, w uzywce mozna trafic cos ponizej tysiaka tylko trzeba polowac, takto standardowa cena od paru lat to 1100-1500:wink: Jeśli ma to być z nawigacją

!!! PIONEER AVIC F900BT NAVI BLUETOOTH GPS DVD USB (3296876187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam u siebie taki model

PIONEER AVH-3200BT ŁADNY MODEL Z DVD BLUETOOTH USB (3303623082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KENWOOD DNX5220BT DVD, USB, NAVI GARMIN, BLUETOOTH (3300423142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

ALPINE IVE-W530BT BEZKONKURENCYJNA Z DVD BLUETOOTH (3303626160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Dawid, sam myśle o radiu z tej kategorii cenowej i jakościowej :decayed::decayed:

mi sie w oczy rzucił inny model mianowicie : NAJNOWSZY KRUGER&MATZ 2 DIN + ANTENA TV GRATIS (3280555905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor
Dawid, sam myśle o radiu z tej kategorii cenowej i jakościowej :decayed::decayed:

mi sie w oczy rzucił inny model mianowicie : NAJNOWSZY KRUGER&MATZ 2 DIN + ANTENA TV GRATIS (3280555905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Fajne to radio dobra cena i ma wszystko czego szukam jedynie boje sie tej firmy.

Opublikowano

Fajne to radio dobra cena i ma wszystko czego szukam jedynie boje sie tej firmy.

chyba coś pomyśle o takim radiu... ale juz chyba do następny B5....

taka piękna pogoda .. może robimy jakąś sesyje ?

Opublikowano
  • Autor

Teraz leze na kacu wiec w auto nie wsiadam, na 15 mam egzamin, ale powinno szybko pujsc :decayed: Auto brudne, ale moge umyc na szybko w jakiejs bezdotykowej tak o 17 mysle ze moglbym gdzies podjechac. Jakas propozycja miejsca do fotek?

Opublikowano

Moze ustawimy sie na przyszla niedziele? Narucham lustro i cos pstrykniemy, moze wpadnie ktos jeszcze z zaglebia.

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano
  • Autor
Moze ustawimy sie na przyszla niedziele? Narucham lustro i cos pstrykniemy, moze wpadnie ktos jeszcze z zaglebia.

Kurde w piatek jade na wesele wracam w poniedzialek:kwasny:

Opublikowano

Michał ogarnijmy coś dzisiaj :) pogoda marzenie....

---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

ja o 14 jestem na obiedzie na niwce wiec na 17 spokojnie jestem wolny ... fura umyta tylko przetre z kurzu :)

ps. ładuje aparacik i wezme statyw :)

Opublikowano
  • Autor

Spoko tez wezme aparat podeslij numer na pw

Opublikowano

Dzisiaj nie dam rady. Spróbuje ustawic mini spota za dwa tyg :rolleyes:

Opublikowano

jak Dawid masz ochote to ustawimy się we dwóch dzis a za dwa tygodnie coś konkretnego się zorganizuje u nas w okolicy ;)

Opublikowano
Dzisiaj nie dam rady. Spróbuje ustawic mini spota za dwa tyg :rolleyes:

może 21 albo 22 bo będę w tym czasie w PL?:naughty:

jakbyście się tak zgadali to dajcie info na PW bo mam mało czasu na forum:kwasny: