and Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jak dostać się do bagaznik a gdy padł mi centralny a wkładka bagaznika jest zapchana? POMOCY
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 chyba od zewnątrz sie nie dostaniesz bez "splądrowania zamku" jak nie masz składanych siedzeń albo co gorsza masz blache za oparciem to bedziesz miał problem :gwizdanie: albo jakos spróbowac wyczyscic zamek(choć ja tez tak mam i nie dałem rady) albo poprostu sie włamać nic mi do głowy nie przychodzi
fayera Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Czym masz zapchaną wkładkę,może da radę trochę pogrzebać? Jak nie to podjedz do jakiegoś magika od zamków.
and Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 tak mam blache za siedzeniami i nie darady od środka pozostaje rozwiercenie chyba zamka, mieszkam w takim mieście że raczej takich magików u mnie nie ma, będę musiał grzebać w zamku
Krzy0 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Znajomy w B5 wiercił dziure pod tablica rej.
Rekomendowane odpowiedzi