Gość Keżor Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a ja dalej nie dostałem. buuuuu
Wihajster Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a ja dalej nie dostałem. buuuuu bo poszło do ULTI a nie do wszystkich
Gość Keżor Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a ja wysłałem swoje dane jakiś miech temu na pw :!:
Wihajster Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a ja wysłałem swoje dane jakiś miech temu na pw rzeczywiscie mam najnowsza liste a ciebie na niej nie ma!!!
Hugo Opublikowano 11 Września 2006 Autor Opublikowano 11 Września 2006 a ja wysłałem swoje dane jakiś miech temu na pw rzeczywiscie mam najnowsza liste a ciebie na niej nie ma!!! Pierwsza strona tego tematu . w pierwszym moim poście , na czerwono dużymi literami jest taki fajny napis Keżor jak dotre do domu , to Ci puszcze liste
Gość Keżor Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a ja wysłałem swoje dane jakiś miech temu na pw rzeczywiscie mam najnowsza liste a ciebie na niej nie ma!!! Pierwsza strona tego tematu . w pierwszym moim poście , na czerwono dużymi literami jest taki fajny napis Keżor jak dotre do domu , to Ci puszcze liste w 4 poscie na pierwszej stronie tyż jest fajny napis Hugo, z góry dzięki za liste
mrog Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 Wysłałem swoje dane. Jak tylko będę mógł to pomogę.
Piterex Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Moje dane już poszły - czekam na listę Ps. - Można dzwonić w przypadku braku kompana do picia browarów?
Hugo Opublikowano 23 Września 2006 Autor Opublikowano 23 Września 2006 Moje dane już poszły - czekam na listęPs. - Można dzwonić w przypadku braku kompana do picia browarów? Aktualizacje wyśle dziś wieczorem , bo przybyło kilka osób. A co do picia jak najbardziej można dzwonić
szpak Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 nie jestem mistrzem w mechanie ale dane wysłane, moze jednak w czym pomoge :smile:
brombel123 Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Naprawde swietny pomysl :mrgreen: ...moje dane wlasnie "poszly''
Gość Tomboy Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Moje dane już poszły - czekam na listęPs. - Można dzwonić w przypadku braku kompana do picia browarów? hehehehe....wysle Wam wszystkim sms i sie ustawiamy gdzies w centralnym miejscu polski na browary :mrgreen:
Gość zdzisiek Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 popieram temacik i tez sie na to pisze dane poszły , czekam na listę , moze i ja komuś się przydam-[/b]A4 assistans to także Ja!
mrog Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Moje dane już poszły - czekam na listęPs. - Można dzwonić w przypadku braku kompana do picia browarów? Aktualizacje wyśle dziś wieczorem , bo przybyło kilka osób. A co do picia jak najbardziej można dzwonić Nic nie dostałem. :?: (Czyżby moje dane nie doszły????)
Hugo Opublikowano 25 Września 2006 Autor Opublikowano 25 Września 2006 Moje dane już poszły - czekam na listęPs. - Można dzwonić w przypadku braku kompana do picia browarów? Aktualizacje wyśle dziś wieczorem , bo przybyło kilka osób. A co do picia jak najbardziej można dzwonić Nic nie dostałem. :?: (Czyżby moje dane nie doszły????) Wszystko doszło , ale w weekend zabalowałem i dopiero dochodze do siebie
oizdog Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 A ja mam takie pytanko czy ktoś z was już kożystał z assistance'a?? Ja raz dzwoniłem z pytaniem o warsztat. I dostałem fajny namiar.
szpak Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Moje dane już poszły - czekam na listę.Ps. - Można dzwonić w przypadku braku kompana do picia browarów? Aktualizacje wyśle dziś wieczorem , bo przybyło kilka osób. A co do picia jak najbardziej można dzwonić Nic nie dostałem. :?: (Czyżby moje dane nie doszły????) Wszystko doszło , ale w weekend zabalowałem i dopiero dochodze do siebie jak wszystko doszlo to chyba moje tez? bo juz myslałem ze sie nie zalapalem
dirty8 Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 I ja popieram temacik A4 assistance , dane juz wyslalem , tylko komu ja pomoge na tym wygnajewie ??? :roll: eheh
mrog Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 I ja popieram temacik A4 assistance , dane juz wyslalem , tylko komu ja pomoge na tym wygnajewie ??? :roll: eheh Świnoujście!? Latem możesz mieć sporo telefonów (chociażby gdzie warto wyskoczyć na piwko).
Rekomendowane odpowiedzi