yarel Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 witam tak jak w temacie,2 dni temu padły mi światła mijania z lewej strony stwierdziłem przepalenie i wymieniłem żarówke, a dziś padło mi światło mijania z prawej strony wymieniłem żarówke i zobaczę co będzie ale trochę nie daje mi to spokoju, więc sprawdziłem bezpieczniki i wszystko ok.. czy to tylko dziwny zbieg okoliczności czy sprawdzić coś innego warto??? jakby ktoś się spotkał z podobną sytuacją proszę o odpowiedż
vauxhall95 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Ja mialem ze mi dwie naraz poszly.Takie to zarowki sprzedaja.
yarel Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 w sumie wymieniłem w kwietniu swoje stare na halogenowe h4... może ich kres działania dopadł w takim wypadku bravo dla producenta że umarły prawie jednocześnie
Daimos Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 dlatego żarówki zawsze lepiej wymieniać parami
yarel Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 teraz to wiem z własnego doświadczenia:>bo i tak druga spali się później sama:decayed:
rav Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witam w przypadku żarówek z tzw. białą poświatą (halogenowe) to chyba normalne zjawisko, że pali się jedna a za chwilkę druga. W moim przypadku miałem już tak kilka razy. _________________ Pozdrawiam Rafał
Rekomendowane odpowiedzi