Fifiński Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witam. Jest już podobny temat, ale u mnie problem jest trochę inny. ostatnio wymieniłem jeden z wahaczy bo również skrzypiał, i było wszystko ok. Wczoraj zaczęło skrzypieć znowu. Tyle że jak podniosę auto na lewarku (nie robiąc nic, tylko to) to nie skrzypi nic. Jakieś pomysły co dokładnie poszło, i czy warto wymieniać całe zawieszenie, czy znowu pojedynczy wahacz ? Jak wymienię wahacze to trzeba zbieżność robić czy tylko w przypadku końcówek drążka kierowniczego. Pozdrawiam
GRazny Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 zbieżność przy drążkach... przy wahaczach nie... a skrzypi wahacz pewnie
Fifiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Tylko pytanie czy opłaca się wymienić same wahacze, czy lepiej komplet (drążki są nówki ;/) ??? Jeśli chodzi o pieniądze ? I czy na pewno to jest wahacz ? A nie coś innego ?
Fifiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Tu nie chodzi oto, byście mi powiedzieli wszystko co jest nie tak, tylko 90% reakcji jest wymień wahacze, bądź całe zawieszenie, dlatego pytam czy nie może to być, np przy amortyzatorze jakaś poduszka albo łożysko ?
Rekomendowane odpowiedzi