manioaudi82 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Witam ,co sądzicie o tej czeskiej firmie KAMOKA Mam zamiar wymieniać zawieszenie z przodu i słyszałem że ta firma jest bardzo dobra .Jednak zastanawiam się jak będą się sprawować wahacze tej firmy w moim audi .Czy może ktoś jeździ na wahaczach właśnie tej firmy??
Pucek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 pierwsze słyszę że taka firma robi wahacze do audi nawet nic o tej firmie nie słyszałem, więc ja bym nie bił piany tylko dołożył i kupił lemf....
grzesu3 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Cena na łalegro 520 zeta . Pisałem z gościem na gg gdzie sąa robione, odpoiwedź: made i china
Doman13 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 made in china wytrzymał u kumpla w anglii (fajne drogi tylko te progi zwalniające) całe 3000km Wniosek taki: ZA DARMO BYM NIE CHCIAŁ WAHACZY MADE IN CHINA -------------- jeżdżę na MS-ach już 4500 km po polskich bezdrożach i jest cisza.
grzesu3 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Na dzień dzisiejszy z braku siana też bym uderzył w MS:)
mlodyy Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 MS to tez chinol tylko w miare dobrze wykonany,ale trafiaja sie tez badziewia i szybko padaja taka loteria
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 a dlaczego te chinole tak szybko padają? może nie są wykonane z najlepszych materiałów, ale "trochę" kilometrów przejechać muszą, może montują je niekompetentni mechanicy? jak wiadomo, najważniejszy jest sposób montażu, bo jeżeli źle się poprowadzi montaż to nawet lemforder szybko się skończy :gwizdanie:
marewel Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jak wiadomo, najważniejszy jest sposób montażu, Forumowy teoretyku co tam można zle zamontować? MS to tez chinol tylko w miare dobrze wykonany,ale trafiaja sie tez badziewia i szybko padaja taka loteria To chyba oczywiste,przypuszczam ze lem tez jest robiony w czajnie.
Doman13 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jak wiadomo, najważniejszy jest sposób montażu, Forumowy teoretyku co tam można zle zamontować? Oj można źle zamontować i z reguły w Polsce jak nie staniesz przy mechaniku i nie zmusisz go to właśnie źle zmontuje... Wahacze w naszym zawieszeniu skręca się w położeniu roboczym. Jak się je skręci na podnośniku to powstałe naprężenia szybko je rozwalą.
Rekomendowane odpowiedzi