stepcio Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, mam problem z turbo 1.8T AEB, chodzi o to,że słychać rzęch dobiegający z turbo-przy przyspieszaniu lub schodzeniu z obrotów. Przewaliłem forum i znalazłem kilka polecanych firm ale wszystkie są poza Warszawa i trzeba wyjąc turbo i do nich wysłać.Sam raczej nie odważę sie na wyjęcie turba wiec szukam jakiegoś mechaniora, fajnie by było gdyby wyjecie , regeneracja i założenie odbyłoby się w jednej firmie. Jeśli nie znajdę nic konkretnego w Wawie pewnie tak zrobię ale na razie szukam na miejscu. Znalazłem na necie taka firmę: http://www.scrollproducts.com/index.html ( wyjmują, regenerują i montują w aucie) jeszcze nie rozmawiałem z nimi, czy ktoś z was coś słyszał dobrego, złego o tej firmie, proszę o opinie jeśli ktos coś wie, bo zastanawiam sie czy w ogóle zaczynać z nimi temat . Pozdrawiam.
akoman80 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 I jak? Gdzie regenerowałeś turbinę? Też mnie to chyba czeka więc będę wdzięczny za info. Pozdrawiam
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 www.reampoland.pl o/Lublin :good: :good: :good:
stepcio Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 jeszcze nie regenerowałem ,aktualnie furka stoi w MR-motors na Mineralnej celem zweryfikowania co i jak.Dowiedziałem sie ,ze w miedzy czasie jeden z moich kumpli regenerował u nich (scroll products)swoje turbo w Leonie tdi. Ogólnie mówi , ze jest zadowolony, wyjęli, zregenerowali i założyli, póki co autko lata i jest oki, zobaczę co wyjdzie z oględzin na mineralnej , jeśli będzie trzeba zregenerować turbo to chyba przejadę się do nich i pogadam
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 jeszcze nie regenerowałem ,aktualnie furka stoi w MR-motors na Mineralnej celem zweryfikowania co i jak.Dowiedziałem sie ,ze w miedzy czasie jeden z moich kumpli regenerował u nich (scroll products)swoje turbo w Leonie tdi. Ogólnie mówi , ze jest zadowolony, wyjęli, zregenerowali i założyli, póki co autko lata i jest oki, zobaczę co wyjdzie z oględzin na mineralnej , jeśli będzie trzeba zregenerować turbo to chyba przejadę się do nich i pogadam oni tam nie regenerują, wysyłają dalej
stepcio Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 masz na mysli scroll product? założyłem ten watek bo nie wiedziałem nic o tej firmie a w necie znalazłem tylko 1 artykuł na ich temat i to negatywny , podobno coś spaprali gosciowi z turbiną w mercedesie
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 więc omijaj ich z daleka pogadaj z chłopakami na spocie, podadza Ci namiar na dobrego mechanika który wyciągnie Ci turbo wyslij Ci tam gdzie Ci podałem i po sprawie
Rekomendowane odpowiedzi