czeski Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ja będę i możliwe że kolega paskiem wpadnie oczywiście jeżeli go przyjmiecie :gwizdanie: a no i wicio weź kabelek będziemy paska ważyć jeżeli to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ja będę i możliwe że kolega paskiem wpadnie oczywiście jeżeli go przyjmiecie :gwizdanie: a no i wicio weź kabelek będziemy paska ważyć jeżeli to nie problem Łoko wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 no to super a tak po za nami to kto się jeszcze wybiera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 no to super a tak po za nami to kto się jeszcze wybiera ?? Chyba pani Kasia Napewno bedzie Kamil i Marcin jak przyjedzie z zagranicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja oczywiście będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja oczywiście będę O prezes sie odezwal myslalem ze ci internet odcieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wiciu nie zapomnij kabla i nagraj mi vaga na cd bądź na pena bo będę potrzebował kabelek na dzień dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ja oczywiscie ze bede Łagi a ciebie ktos podrzuci czy podjechac po ciebie? chyba ze juz masz nowa fure? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja bede wróciłem już ale roomsterek ma turbinkę rozgrzaną do czerwoności 350 kg na pace i cały czas 170 przez czechy mam nadzieje że nie było żadnego fociaka po drodze o 19 pod galerią jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Ok ale konkrety, ja mówiłem już o tej karcie Ciepłemu i czekam także na jakieś dokładniejsze informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 No bylo poruszane na spocie takze czekamy na rozwoj sytuacji Dzieki za spota jak zwykle bylo [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 20:53_________________________________________________Do soboty ma byc ladnie A w niedziele deszcz ;( Takze trzeba sie zastanowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A co planowaliście? Jakieś nowości na spocie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A co planowaliście? Jakieś nowości na spocie? :> Wycieczke do Jaworzna ale jesli pogoda bedzie brzydka to tez sa plany dowiesz sie jak Cieplownik bedzie organizowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Oki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A te długoterminowe przepowiednie przeważnie sie nie sprawdzają jak w czwartek bede pisało że ma padać w niedziele to będziemy się matrwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jak tam wiadomo juz cos co z tym weekendem czy nikt sie nie interesuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja mam wolny weekend wiec sie pisze na wszystko. Ale jestem dzisiaj wyrąbany 1098km po naszych wspaniałych polskich drogach do starogardu gd i spowrotem mam dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja mam wolny weekend wiec sie pisze na wszystko. Ale jestem dzisiaj wyrąbany 1098km po naszych wspaniałych polskich drogach do starogardu gd i spowrotem mam dość Jak nie swoim to sluzbowki nie szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi