wicio150 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 To ja bede na miejscu przynajmniej ropy zostanie na 2 przejazdy
MICKY74 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 No hejka Ziomale Jak kupię a new oooo, to pojawię się na spocie w rodzinnych stronach Pozdro
Gość fudi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zapraszamy! :> Byłem w Ustroniach Morskich kiedyś na kolonii, było za***iście
MICKY74 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zapraszamy! :> Byłem w Ustroniach Morskich kiedyś na kolonii, było za***iście A ja mieszkałem 15 latek w Chrzanowie też było .... za.... ))))) PS. "... w Ustroniu Morskim"
IDUAL Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 To co panowie każdy dojeżdza osobno czy spotykamy sie za shellem
wicio150 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dzieki za spota Fudi fajna ta twoja dziolszka
Gość fudi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dzienks Nie przypodobałeś się jej bo miałem jej jutro tego windowsa przeinstalować a Ty zapomniałeś! :D Dzięki za spota
wicio150 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dzienks Nie przypodobałeś się jej bo miałem jej jutro tego windowsa przeinstalować a Ty zapomniałeś! :D Dzięki za spota h*jowo dam ci sp3 bo sobie sciaglem Kurde jak miales laske wyrywac na formata trzeba bylo pisac
Gość fudi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wyrywać, trochę już jesteśmy razem ale to nie temat na rozmowę na forum :> Jak będziesz mieć czas w tym tygodniu to podskoczyć mogę do Ciebie
wicio150 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wyrywać, trochę już jesteśmy razem ale to nie temat na rozmowę na forum :> Jak będziesz mieć czas w tym tygodniu to podskoczyć mogę do Ciebie Spoko zgadamy sie
IDUAL Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Również dzieki za spota fajnie było pogoda dopisała można powtórzyć. Tylko chyba trzeba by się wcześniej umówić bo przed 9 robi się już ciemno.
wicio150 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Również dzieki za spota fajnie było pogoda dopisała można powtórzyć. Tylko chyba trzeba by się wcześniej umówić bo przed 9 robi się już ciemno. Ja moge skolowac duzo wiecej osob ale trzeba by sie ostro scigac dobrze tez by bylo jakby katowice przyjechaly
Gość fudi Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 No cisza jak makiem zasiał Ja dziś chyba Marcina minąłem jak dostawczakiem jechał, machnął mi ktoś i wydaje mi się że to był on :>
wicio150 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jak nie ma na co odpisac to poumierali [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 16:13_________________________________________________Hehe a na Jeleniu ostro sie scigaja
IDUAL Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ciężki tydzień dużo roboty a dzisiaj jade w góry do rodziny to będe poza zasięgiem i nie tylko telefioncznym
Ciepły Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Jak nie ma na co odpisac to poumierali [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 16:13_________________________________________________Hehe a na Jeleniu ostro sie scigaja kto ??
wicio150 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jak nie ma na co odpisac to poumierali [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 16:13_________________________________________________Hehe a na Jeleniu ostro sie scigaja kto ?? Nie wiem nie znam gosci wiekszosc na rejestracjach sbl Jak bysmy sie wszyscy tak na raz spotkali to bylo by nas troche do sprintow
Rekomendowane odpowiedzi