Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja będę i możliwe że kolega paskiem wpadnie oczywiście jeżeli go przyjmiecie :gwizdanie: a no i wicio weź kabelek będziemy paska ważyć jeżeli to nie problem :wink4:

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja będę i możliwe że kolega paskiem wpadnie oczywiście jeżeli go przyjmiecie :gwizdanie: a no i wicio weź kabelek będziemy paska ważyć jeżeli to nie problem :wink4:

Łoko wezme :wink4:

Opublikowano

Ja oczywiście będę:)

Opublikowano

Wiciu nie zapomnij kabla i nagraj mi vaga na cd bądź na pena bo będę potrzebował kabelek na dzień dwa :)

Opublikowano

Ja bede wróciłem już ale roomsterek ma turbinkę rozgrzaną do czerwoności 350 kg na pace i cały czas 170 przez czechy mam nadzieje że nie było żadnego fociaka po drodze :) o 19 pod galerią jak zawsze.

Opublikowano

A co planowaliście? Jakieś nowości na spocie? :>

Wycieczke do Jaworzna ale jesli pogoda bedzie brzydka to tez sa plany dowiesz sie jak Cieplownik bedzie organizowal :good:

Opublikowano

A te długoterminowe przepowiednie przeważnie sie nie sprawdzają jak w czwartek bede pisało że ma padać w niedziele to będziemy się matrwić.

Opublikowano

Ja mam wolny weekend wiec sie pisze na wszystko. Ale jestem dzisiaj wyrąbany 1098km po naszych wspaniałych polskich drogach do starogardu gd i spowrotem mam dość :slina:

Opublikowano

Ja mam wolny weekend wiec sie pisze na wszystko. Ale jestem dzisiaj wyrąbany 1098km po naszych wspaniałych polskich drogach do starogardu gd i spowrotem mam dość :slina:

Jak nie swoim to sluzbowki nie szkoda :decayed:

Opublikowano

Witam klubowicze,

razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0

pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc :hi: