Ambro Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Ostatnio spostrzgłem dziwny dźwięk wydobywający się spod maski. Słychać go cały czas wew. auta gdy jadę. Poziom dźwięku rośnie wraz z prędkością ale nie wraz z ilością obrotów. Dodam że chodzi o silnik 1.8T APU i że ok.3-4 tyś temu wymieniałem kompletny rozrząd. Z góry dzięki za pomysły i pomoc
ROBERT Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Ostatnio spostrzgłem dziwny dźwięk wydobywający się spod maski. Słychać go cały czas wew. auta gdy jadę. Poziom dźwięku rośnie wraz z prędkością ale nie wraz z ilością obrotów. Dodam że chodzi o silnik 1.8T APU i że ok.3-4 tyś temu wymieniałem kompletny rozrząd. Z góry dzięki za pomysły i pomoc Wiem, że nie z pod maski ale na myśl przychodzi mi tylko łożysko przedniego koła ... czasami może się wydawać, że to z pod maski ... określ dokładniej jaki to dźwięk ...
Ambro Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Diagnoza już jest: do wymiany przednie łożysko. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi