Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Pierwsze Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po dłuższym przeglądaniu forum, postanowiłem pochwalić się swoim nabytkiem szukałem zadbanego diesla lub benzyny warunek był 1 ma być zadbany przeglądając internet pewnego dnia trafiłem na:

20100314214m.jpg

20100314209.jpg

20100314207.jpg

20100314212.jpg

Nie jest to "FULL WYPAS" raczej jedna z podstawowych wersji
Nie ma podłokietnika(czego mi brakuje :wallbash:)

A przy okazji co zrobić z tym pasem?

20100314213.jpg

W starym samochodzie siedzenie podnosiło się do góry i tam można było ten pas schować tutaj niestety nie mam pomysłu :kox:

Samochód jest z Czerwca 2002 roku kupiony został w polskim salonie użytkowany przez jednego właściciela(starszego pana) przebieg to 74 tyś sprawdzany w salonie. Bez większych rys na lakierze :naughty:

Pozdrawiam

Plany:

Wymiana radia sony na coś co lepiej gra(nie ORI) Wpadł jednak RNS + BOSE
Kupienie większych ALU 5 Ramienne 17'
Montaż podświetlanych kratek nawiewów(Częściowy pakiet oświetlenie) ZROBIONE :naughty:
Wymiana moich Foteli (placków) na coś bardziej sportowego - za duzo rezania ;/ <---- Jednak zrobiłem z grzaniem d*py
Montaż podłokietnika Zrobione
Wymiana zniszczonego przycisku ESP Zrobione

Teraz z ciekawości przeglądam faktury i co się okazało poprzedni właściciel który kupił samochód dopłacił do
- Lakier metalizowany
- Chromowane ramki wokół szyb bocznych
- Skórzana 4-ramienna kierownica
- Komputer pokładowy i Auto Check

Samochód ma pełnić role użytkowego obniżyć zawieszenia nie mogę bo i tak już przycieram osłoną na niektórych dziurach ;( <---- też obniżyłem

Edytowane przez Horas91

Opublikowano

Fajny AUDI-k :wink4: a przebieg jeszcze lepszy :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

A przy okazji co zrobić z tym pasem?

pociag silniej za przod siedzenia po bokach i Ci wyskoczy z takich zaczepow i wtedy mozesz wyciagnac cale siedzenia, schowac ten pas itp.

gratuluje zakupu :>

[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________a i jakbys planowal jakies mody to zacznij od pakietu podstawowego czyli: dokładki w kolor i większe felgi najlepiej więcej niż 17'', ja mam 17'' i teraz żałuje, że nie kupiłem większych, gleba też by się przydała jakieś - 30mm, co do radia to wolalbym dozbierac i wsadzic RNS-E

Opublikowano
  • Autor

[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________a i jakbys planowal jakies mody to zacznij od pakietu podstawowego czyli: dokładki w kolor i większe felgi najlepiej więcej niż 17'', ja mam 17'' i teraz żałuje, że nie kupiłem większych, gleba też by się przydała jakieś - 30mm, co do radia to wolalbym dozbierac i wsadzic RNS-E

Modów raczej nie będzie,

1) Gleba - Seryjnym audi mam problem żeby nie przytrzeć a w zimie to już całkiem bym nie dał rady(zrobię wam zdjęcia drogi)

2) RNS niestety nie dla mnie taka zabawa(szkole się niby na informatyka) ale do takich rzeczy mam pecha i zwykle albo coś źle połączę albo coś urwę więc niestety też odpada.

Jedyne co wymienię to przycisk ESP i radio(Może pokuszę się jeszcze o włącznik świateł bo zużyty jest)

Pozdrawiam

Opublikowano

Fajna seria, a co do modów to nie bądź taki pewny że nic nie będziesz z nią robił :naughty:

Opublikowano

jak coś to mam na sprzedaż włącznik esp i świateł..

Opublikowano

ładne B6 ale RNS-e nie musisz sam robić są ludzie którzy to zrobią w idealny sposób wyglądać będzie jak ori. i oczywiście wszystko na oryginalnych częściach :hi: tak kupisz radio i się znudzi a w RNS-e masz wszystko czytnik SD x2 , płyt Cd, DVD i mozna rozbudować o tuner , dvd,kamerę na tył i masz navi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ale wtedy koszt mnie przeraza:)

Opublikowano

ale wtedy koszt mnie przeraza:)

2.000 zł :gwizdanie:

Opublikowano

Horas91 zobacze kiedys na zywca :)

Mowisz ze nie bedzie modow..

A zobaczysz ze i tak beda :decayed:

Opublikowano

Każdy tak mówi że nie będzie :decayed:

Opublikowano

zależy ile czasu na forum będzie spędzał :decayed:

audio co by ładnie wyglądało to concerta sobie wstaw i zmieniarkę mp3 :good:

Opublikowano

zależy ile czasu na forum będzie spędzał :decayed:

audio co by ładnie wyglądało to concerta sobie wstaw i zmieniarkę mp3 :good:

Konkrety wuju

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item943916522_cd_audi_concert_ii_23cm_do_a3_a4_od_01_do_03_roku.html

http://www.allegro.pl/item944036885_xcarlink_zmieniarka_cd_cyfrowa_sd_usb_audi_fv_wr.html

ja mam ten zestaw + bose :decayed:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 22:59_________________________________________________fakt ze za tą cenę można kupić fajne mp3 ale jeszcze nie widziałem radia nie ori które ładnie wygląda :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

t ylko ja nie mam przystosowanego samochodu pod instalacje fabryczna a chcialbym uniknac wiekszego grzebania w kablach. sorry za brak polskich znakow ale pisze z mda

pozdrawiam :)

Opublikowano

Hej.

Ja mam u siebie pionka deh5000ub (bo niestety ori było wydłubane jak kupowałem autko). Ma mp3-wyjście jest z tyłu, także kabelek poprowadziłem sobie do schowka i tam się wpinam. Kolory ustawiasz jakie chcesz (zdaje się,że z 8 jest do wyboru, albo i więcej), zarówno wyświetlacza jak i przycisków. Niestety nowego już nie znajdziesz, bo nie robią. Tylko używka 250 - 350 zł mniej więcej http://allegro.pl/item960951238_pilnie_sprzedam_pioneer_deh_5000ub_cd_mp3_usb.html. Wybrałem ten model głównie ze względu na podświetlenie.

Może jak Ci finanse pozwolą, to skuś się na ori ze zmieniarką.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Podoba mi się fabryczne ale jak już wspominałem nie mam instalacji pod fabryczne radio a zabawa z adapterami, kablami, przepinaniem rozbieraniem etc. mnie nie cieszy. Więc chyba zdecyduje się na to radio które ty i wysłałeś.

Opublikowano

bardzo ladne autko :) ciekaw jestem jak bedzie z olejem w silniku :)

Opublikowano

bardzo ladne autko :) ciekaw jestem jak bedzie z olejem w silniku :)

jak nie ma 300tyś przelotu to brał nie będzie :cool1: Ładna furmanka :good: Widzę ostatnio jakiś wysyp ALT`ków na forum :> Oby dobrze służyły :good:

Opublikowano
  • Autor

Przeglądając temat adamooo chyba skuszę się na to delikatne podświetlenie pedałów(biały kolor - przy otwartych drzwiach ale bardzo delikatny) no i zawsze podobał mi się spoiler w tej audi...

Co do oleju właściciel mówił mi, że raz na rok 10-12 tyś km dolewał max 0,5 l oleju więc myślę, że jakoś to przeżyje.