Michuck Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witajcie, promując mojego znajomego chciałem Was zachęcić do obejrzenia filmów/zdjęć z extremalnej jazdy (stunt). Link: http://www.crazyclan.pl/
Nosfer Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Serious sklills Przydałby mu się jeszcze, lepszy montażysta..
OLO_GDA Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no montaż slaby, a klimaty znajome;] wiem ze jeszcze paru chlopakow na forum tez jest zwiazanych ze stuntemm. wiec moze zmienmy temat na ogolnie stuntowy. ja polece poogladac ... Stunt Days 3 Trailer gdzies w tych najstarszych filmach tez sie przewijam. ale juz stary jestem to emerytura od stuncenia przyszla ;]
yarel Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 za***iste filmki :notworthy: całkiem fajny topic by można założyć!! coś ode mnie, znalezione w sieci po zainspirowaniu tym tematem
yahoo Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 może z naszymi niuniami takie coś zaczniemy robić co ? heheh. Już widze jak chłopaki kierują auto nogami albo kijami przez szyber Zawsze można na 2 kołach śmigać heh. Co do tematu widziałem kolesia na allegro power jak tak śmigał swoim motorem no to robiło wrażenie. Sztuka nie łatwa napewno.
Michuck Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Montaż jest jaki jest - potrzebujemy lepszego kamerzystę. OLO GDA - filmiki, które podesłałeś są mi znajome. Uderza ktoś z Was na zawody do Bydgoszczy w tym roku? btw. zmieniam temat na ogólnie stuntowy, jak pisał OLO.
OLO_GDA Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 OLO GDA - filmiki, które podesłałeś są mi znajome. w pierwszym filmiku na 0:50 nawet sie na chwile pojawiam gdzies tam ejszcze pewnie tez. Zawodow w tym roku bedize na pewno wiecej niz w bydgoszczy. a zapewne extreme moto na rozpoczecie sezonu na bemowie bedzie pierwsze. w zeszlym roku nie bylem to pewnie nadrobie w tym ;]
Michuck Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Na Extreme i Bemowie prawdopodobnie będe, Bydgoszcz zaklepana bo znajomy będzie występował. Zdjęcie ode mnie (foto moja dziewczyna )
Tas2die4 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jak ja bym chcial potrafic 1/10 tego... :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 w pierwszym filmiku na 0:50 nawet sie na chwile pojawiam :wink4 ten na czerwonej strzale
OLO_GDA Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 zielonej ;] w pierwszym filmiku na 0:50 nawet sie na chwile pojawiam :wink4 ten na czerwonej strzale zielonej ;] czyli chwile pozniej ;] a duzo akcji z 3miasta bylo krecone z mojego moto. zreszta tak sie sklada ze autor tej serii filmikow tez jest tu na forum bo lata (nie wiem czy jeszcze ) a4 b7 ];
Michuck Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nowy film promo 2010: www.crazyclan.pl
Rekomendowane odpowiedzi