Raftik Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 zakupiles te hidy na allegro? daj link A nie chcesz kolego odkupić tych Hidów odemnie ? oczywiście taniej niż na aukcji. Czemu sprzedajesz? Pokaż foto jak swiecą Jutro zrobię zdjęcia jak świeca, świeca dobrze. Sprzedaje bo nie chce mi się dorabiać spryskiwaczy a kupiłem na próbę. Wysłane z Tapatalk Pro (SGS2)
golden1977 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam ładna niunia w tym kolorku. Podobają mi się te ringi wokół zegarów. Pozdrawiam
samekgsx550 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Fajny sprzęt. Taki sam kolor jak mój
Raftik Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 W 1-wszym poście dodałem foty z HID-ami 4300K, zdjęcia kiepskie bo robione telefonem i nie oddają rzeczywistego wyglądu,
Armi Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 W 1-wszym poście dodałem foty z HID-ami 4300K, zdjęcia kiepskie bo robione telefonem i nie oddają rzeczywistego wyglądu, Wrzuć sobie ledowe postojówki (białe). 4300k - najlepsza barwa:thumbup1:
Raftik Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 No dobra wróciłem do normalnych halogenowych żarówek, HID sprzedałem. Ale właśnie szykuje się następny MOD, zakupiłem u klubowego kolegi podszybie kompletne od polifta (wszelkie osłonki akumulatora itd) czekam na paczuszkę, po montażu wrzucę fotki. Te mody to jakaś choroba, cholerka nie mogę się powstrzymać od kupowania nowych gratów do szaraka.
junior_tdi Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Kolejny Szarak w ekipie ładna sztuka, dobrze zaczynasz odmładzając auto a co do koła to chociaż cal większe załaduj ---------- Post added at 08:28 ---------- Previous post was at 08:27 ---------- to jest uzależnienie z tymi modami, raz zaczniesz to już nie możesz przestać
Rekomendowane odpowiedzi