Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

0,11mg alkoholu, jakiej spodziewać się kary...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja Pierd&*$!_)$e ludzie jak pijecie to nie prowadźcie auta...sami jesteście sobie winni przez waszą własną głupotę :wallbash: też jestem Kierowcą zawodowym i jak pije to nie wsiadam za kółko....zawsze znajdzie się Krzyś co odwiezie do domu.Trochę Odpowiedzialności :angry: :angry:

Opublikowano

no to przyznaj się, ile Ty miałeś najwięcej

3,58 po 2 dniach picia , w niedziele koło 11:00 przy piwku , czułem sie całkiem normalnie , jakby na lekkiej fazce

EOT

Opublikowano

Dopuszczalna zawartość alkoholu we krwi w Polsce powinna wynosić 0,5‰ i każdy byłby zadowolony :) w Europie zdecydowana większość państw ma limit większy bądź równy 0,5‰

Opublikowano

w tym tygodniu podczas kontroli alko znalazłem jednego delikwenta który miał 2,2 promila i czuł się normalnie, ja bym chyba pod stołem leżał nieprzytomny :) On czuł się normalnie i szedł normalnie, bo pewnie miał maraton i zamiast krwi miał już sam alko. Dlatego nie ma reguły, że jak 2 promile to nieprzytomny czy nie wiadomo co. Ale prowadzenie auta po alko ?? Jak kiedyś wypiłem 2 browce to wolałem przejść się 4 km i na drugi dzień po auto wrócić, bo nam się wydaje że czujemy się świetnie, ale tak nie jest. Pomyślmy też o innych użytkownikach dróg.

Opublikowano

Ja mam pytanie, jak to jest gdy dzień wcześniej jesteśmy na imprezie, nic nie jemy tylko pijemy jakieś... no dajmy na to 6 piw...

Oczywiście tańczymy itp. itd. także to powinno trochę zbić alko z krwi? No i jak jest na drugi dzień? Wracając rano ok. 4 do domu, możemy prowadzić ok. godziny 13?

Opublikowano

Ja mam pytanie, jak to jest gdy dzień wcześniej jesteśmy na imprezie, nic nie jemy tylko pijemy jakieś... no dajmy na to 6 piw...

Oczywiście tańczymy itp. itd. także to powinno trochę zbić alko z krwi? No i jak jest na drugi dzień? Wracając rano ok. 4 do domu, możemy prowadzić ok. godziny 13?

kup sobie alkomat i będziesz wiedzieć ,ile masz i czy możesz jechać :wink4: nie ma różnicy,wedłóg Prawa,czy wypiłeś przed chwilą,czy piłeś dzień wczesniej-pijesz-nie jedz i licz się z tym ,że możesz mieć w sobie jeszcze trochę na drugi dzień...
Opublikowano

do 0.5 to wykroczenie, zabranie prawka od 6miesiecy do 3lat

pow 0.5 krata

Kolega dostanie zakaz na 6 miechow, jakos to przezyc musi

Opublikowano

Przy 2,3 promila to czlowiek jest ledwie pijany... na ostatnim zlocie dmuchalem po 3,8 i czulem sie zupelnie normalnie :decayed:

Opublikowano

Kumpel miał niecałe 0,3 promila i dobrowolnie poddał się karze - zabrali na dwa lata. Pytam się czemu na tak długo, pobiłeś sędziego na sprawie, on na to że sędzia dwa razy rozwiedziony i nie może pić bo zdrowie nie pozwala i dzieli wszystkich z grubej rury. Trafisz na takiego i za byle gówno dostaniesz na maksa i gdzie się odwołasz? - chyba przez okno.

Opublikowano

Przy 2,3 promila to czlowiek jest ledwie pijany... na ostatnim zlocie dmuchalem po 3,8 i czulem sie zupelnie normalnie :decayed:

Dokładnie :decayed:ale fly po jakim mityngu byłeś???

co do kolegi to prawko na 6 m-cy-niestety

Opublikowano

...mówimy o normalnych ludziach... :gwizdanie: :tongue4::wink4:
Opublikowano

Witajcie koledzy !

Właśnie zabrano mi prawo jazdy z powodu zawartości 0,11mg alkoholu w wydychanym powietrzu. Jakie macie doświadczenia w tej sprawie lub Wasi znajomi. Interesuje mnie wysokość grzywny i czas na jaki najczęściej zabierają prawko. Jestem jedynym żywicielem rodziny i studentem zaocznym, bez prawa jazdy nie mam możliwości dojeżdżać na uczelnię i do pracy.

Będę wdzięczny za wszelkie porady !

Pozdrawiam

I bardzo dobrze się stało, powinieneś jak najbardziej dostać po d*pie. Jeszcze masz czelność pisać na tym forum żeby Ci ktoś doradził. Skąd tacy debile się biorą :wallbash:, piłeś nie jedź to chyba proste.

Opublikowano

Kolego zabiorą Ci prawko na jakieś 6-7 miesięcy :cool1: Rok temu mój wujo miał tyle samo zabrali na 6 miesięcy i chyba 500 zł A na drugi raz nie wsiadaj za kółko :disgust: I pamiętaj Piłeś nie jedź nie piłeś napij się :decayed: