majsio Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Witam kolegów, otóż mam taki problem że powietrze lecące z nawiewu na szybę leci mocniej z lewej strony, po oględzinach stwierdziłem z prawej strony siedzi tam jakaś wiązka przewodów owiniętych gąbką... Normalnie to nie przeszkadza ale jak pada deszcz to prawa strona szyby jest cała zaparowana, póbowałem wyjąć tą kratkę na siłę ale coś "chrupnęło" i dałem sobie spokój, Pytanie jak się do tego zabrać Czy konieczne jest wywalenie całej deski łącznie z licznikiem i kierownicą schowkiem itd Czy może wystarczy wyciągnąć konsolę środkową i jakos dostać sie do tych śrubek które trzymaja tą kratkę od spodu Proszę o jakies rady
pauel Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Niestety będziesz musiał wyjąć całą deskę. Wymontować tunel środkowy i wszystkie śrubki po boku konsoli, wypiąć zegar, ściągnąć obudowę stacyjki i wtedy pociągnij konsolę do siebie i wyskoczy z zatrzasków. Wtedy będziesz miał lepszy dostęp żeby odkręcić tą kratkę. Najlepiej wyjmij całą zobaczysz może tam jest jakaś gąbka.
majsio Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Kolego a powiedz mi czy bede musial zdejmowac kierownice? bo domyslam sie ze poduszke pasazera trzeba odkrecic Mam racje?
tomasz-gorz Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 tutaj masz opisane jak wyciagnąć deske, poczytaj http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t9609.0.html;highlight=uruchomienie+klimatronika
pauel Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 będzie Ci łatwiej jak ją wymontujesz, aku odłącz i ściągnij,
Rekomendowane odpowiedzi