Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] A4 1.9 TDI 130KM S-Line - Sportec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ponad półrocznych poszukiwaniach auta w kraju udało mi sie ostatecznie znaleźć furke w dojczach 1000 km od domu. Okazal sie to strzal w dziesiatke bo autko od razu mi sie bardzo spodobalo. W koncu ladny, dobrze wyposażony, czarny s line w sedanie, na ktorego tak polowalem- Rocznik 2003. Jak widac ma obtarcie z przodu i lekko wgieta karoserie za tylnym nadkolem :wallbash:, ale da sie zrobic wlasnie upolowalem przedni blotnik w tym samym kolorze do lekkie polerki:)

Ok teraz wyposażenie:

- Ksenony :>

- Zawiecha S-line

- Czujniki parkowania z tylu

- Fele 17 S-line

- Sportowe fotele + półskory + grzanie foteli

- Czarna podsufitka S-line :tongue4:

- Chyba mam pakeit oswietlenie, ale nie jestem pewien. Podswietlenie pod drzwiami, pod nogami pasazerow i przy daszkach kierowcy oraz pasazera to oznacza ze jest pakiet?

- Alu dekory

- Drążek S- line

- 4 szyby w pradzie

- Rolety na tylnych bocznych szybach

- Elektryczna roleta na tylnej szybie :cool1: fajna sprawa... :naughty:

Co do najblizszych planow, to na pierwszy rzut pojda rzeczy bardziej konieczne, czyli:

- wymiana lewego blotnika z przodu i wypchanie wgniecenia z tylu

- Rozrzad, bo juz chyba się z bliza termin wielkimi krokami

W pozniejszym czasie planuje:

- Chip, chyba w Dynosofcie bo mam blisko i slyszalem raczej dobre opinie

- Zastanawiam sie na wiekszymi felami 18" RS4, ale juz teraz czuje lekki dyskomfort, no chyba ze nie bedzie wiekszej roznicy :tongue4:

- Bardzo podobaja mi sie lusterka niklowane S4

- RNS-E zrobiloby robote :kox:

- Podoba mi sie przod S-line... i tutaj pytanie, czy swystarczy tylko wymiana dolnej dokladeczki?

- Nie ukrywam, ze z tylu chcialbym miec 2 wydechy i dokladeczka z dyfuzorem :)

- rozgladam się tez za listwami dolnymi drzwi S4, ale cos ciezko mi je znalezc na allegro.

Jak cos jeszcze sobie przypomnę to dopisze, na razie tyle:)

sidevl.th.jpg

reart.th.jpg

frontrn.th.jpg

frontcentral.th.jpg

front2a.th.jpg

interiore.th.jpg

interiortyl.th.jpg

Zdjęcia wnetrza robilem pod wieczor i z flashem jednak nie wychodzi za dobrze, bedzie okazje to zrobie cos lepszego:)

Opublikowano

fajne auto, S-line z zewnątrz byłby miodzio :)

Opublikowano

Co do autka to fajny środek. Dokładkę przednią można dołożyć do zderzaka ale dużo z tym roboty i nie jest to łatwe . Listwy od S4 ciężko dostać na allegro więc zostaje intensywne szukanie albo ASO. RS4 z B7 w 18 nie wyglądają rewelacyjnie na B6 co innego 19 " :hi:

Opublikowano

fajne autko... podsufitka, tylne szybki, roletki... i ta tylna :good:

Opublikowano

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?122430-B6-A4-Ultrasport-Lower-Front-Bumper-with-Stock-Upper

A nie wiem o jakie zaślepki Ci chodzi :gwizdanie: chodzi głownie o przerobienie mocowań s line ma większy grill środkowy oraz kratki boczne .

Opublikowano
  • Autor

Chodzilo mi wlasnie o kratki boczne... sorry[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:36_________________________________________________Ehh mialby ktos namiary na lewy przedni blotnik? Mialem nagrane juz na allegro, ale koles sprzedal. Cos ciezko o ten element w dobrym stanie :(

Opublikowano

Ładna sztuka.

Fajnie że trafiłeś egzemplarz ze srebrnymi listwami we wnętrzu, do tego roletki w frzwiach i pakiet oświetlenie.

Całą resztę mam więc nie zazdroszczę :D

Polacam duże radio. ja akurat miałem to szczęście że było.

Opublikowano

zrób zdjęcie tylnej półki chcę zobaczyć jak wygląda roleta tylnej szyby

Autko fajnie wyposażone Pozazdrościć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piękny sedanik :slina: :slina: :slina:

jeszcze wydech jak w 1.8T proponuję

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Czy to normalne, ze po miesiacu jazdy po polskich drogach odzywaja sie pierwsze plastiki? Na razie dzwieki dochodza od drzwi, jak jezdze po wiekszych nierownosciach- wczesniej byla cisza ;( Jezdze raczej wolno jak widze taka droge, jednak nie da sie czasem ukniac wjechania w dziure. Macie jakas rade na te plastiki? strasznie mnie to denerwuje :wallbash:

Opublikowano

nie powinno nic trzeszczeć, rada jest taka... musisz oglądnąć dokładnie czy masz wszystkie śruby wkręcone, nic nie jest z zewnątrz połamane, ewentualnie ściągnąć element i sprawdzić czy są wszystkie zapinki, i gumowe nakładki na krawędziach, bo w ważnych miejscach powinny być (przynajmniej przy kokpicie takie są). Ogólnie wypasik wewnątrz godny pozazdroszczenia!

:hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok poradzilem sobie z tym trzeszczeniem, okazalo sie ze uszczelki w drzwiach byly strasznie suche i jak sie naciskalo na gorna czesc szyby to uszczelki tarly o siebie i wydawaly taki dzwiek. Wpadlem na to po ostatnich deszczach, bo wtedy uszczeki byly wilgotniejsze i w srodku byla wzgledna cisza, wiec jak ktos mial podobny problem radze sprawdzic te uszczelki i wysmarowiac je odpowiednim preparatem. Jeszcze tylko te uchwyty gdzie wchodza pasy musze uciszyc:P

Mam jeszcze jedna mala zagadke, ostatnio zauwazylem ze mam w bagazniku 2 swiatla jednak one sie nie swieca, jak mniemam przy otwarciu klapy powinny sie automatycznie zapalac. Jesli to spalone zarowki to obie moglyby byc spalone? Moze bezpieczniki jakies? prosze o rady:)

Opublikowano

Ok poradzilem sobie z tym trzeszczeniem, okazalo sie ze uszczelki w drzwiach byly strasznie suche i jak sie naciskalo na gorna czesc szyby to uszczelki tarly o siebie i wydawaly taki dzwiek. Wpadlem na to po ostatnich deszczach, bo wtedy uszczeki byly wilgotniejsze i w srodku byla wzgledna cisza, wiec jak ktos mial podobny problem radze sprawdzic te uszczelki i wysmarowiac je odpowiednim preparatem. Jeszcze tylko te uchwyty gdzie wchodza pasy musze uciszyc:P

Mam jeszcze jedna mala zagadke, ostatnio zauwazylem ze mam w bagazniku 2 swiatla jednak one sie nie swieca, jak mniemam przy otwarciu klapy powinny sie automatycznie zapalac. Jesli to spalone zarowki to obie moglyby byc spalone? Moze bezpieczniki jakies? prosze o rady:)

U mnie tez nie świeciły i je wyjąłem a tam pospadały wtyczki z kablami, zapiąłem i świecą. Miałem tez sytuacje ja spalił się bezpiecznik to nie było oświetlenia w bagażniku ale też nie było w podsufitce. :mysli:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kiedy montujesz dokładeczki ?? :naughty: :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

sora nie skumalem, ze ktos tu moze pisac :polew:

dokladeczki czekaja na reszte gratow, musze dokupic pare rzeczy na przod i sie zmieni wszystko za jednym zamachem. Teraz pora na odnowienie troche wnetrza, wymiane zurzutych plastikow

Wiocha bedzie jak bede jezdzil przez jakis czas z tylna dokladka na dwa wydechy nie majac tych wydechow? :polew:

Opublikowano

nieeeee :polew:

doszła kratka ??

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

doszla doszla, dzieki:)[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 00:17_________________________________________________Powoli przymierzam sie do sprzedazy auta, moze ktos wstepnie bylby zainteresowany :)

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

W ostatni sezon letni wzialem sie za skladanie wszystkich elementow, ktore udalo mi sie uzbierac przez ostatnie 2 lata. I tak w przeszlo 2 tygodnia moje autko uleglo totalnej zmianie. Doszly zderzaki s line z grilem s4, wydech z 2.5 tdiz koncowkami, listwy s4, lusterka s4, czarne biksenony z soczewka z b8 no felgi sportec 19 cali na rainsportach.

Fotki robione przez znajomego.

FOMMabF.jpg

SBB7iZa.jpg