Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kojarzysz jaka była temperatura? Bo na pewno był mniejszy mróz jak paliłeś po 9 :naughty:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

-6,5*C :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

i ja pózniej wyjde przepale

Opublikowano

No własnie a ja miałem dziś miarodajny test -18*C :wink4:

Nie wiem tylko dlaczego dziad ma tendencję do telepania i nierównego łapania. Ale ważne że pali i jeździ :przebiegly:

Opublikowano

Nie wiem tylko dlaczego dziad ma tendencję do telepania i nierównego łapania. Ale ważne że pali i jeździ :przebiegly:

normalne zjawisko że zatelepie pochodzi na wyzszych obrotach przez chwile, nie przejmuj sie :wink4:

Opublikowano

normalne zjawisko że zatelepie pochodzi na wyzszych obrotach przez chwile, nie przejmuj sie :wink4:

No jest dokładnie tak jak mówisz :hi:

Denerwujące troche bo ma się wrażenie że może sie coś rozsypać ale dzięki za uspokojenie. :notworthy:

Opublikowano

No jest dokładnie tak jak mówisz :hi:

Denerwujące troche bo ma się wrażenie że może sie coś rozsypać ale dzięki za uspokojenie. :notworthy:

nie dygaj jak zatelepie to śnieg sam spada... nie trza odśnieżać :gwizdanie:

Opublikowano

moja sobie siedzi w ciepłym garazyku ok 4 - 5 st :decayed: ciekawe czy odpali :rolleyes:

Opublikowano

moja sobie siedzi w ciepłym garazyku ok 4 - 5 st :decayed: ciekawe czy odpali :rolleyes:

pozazdroscic tych garazy, ja dzisiaj znowu zrobie szlif podwozia by wyjechać z parkingu :wallbash:

Opublikowano

ale moje zimowki bridgestona sie sprawuja na sniegu b.ładnie :kox: gorzej na oblodzonym ale to chyba kazda zimówka bedzie tak miała :wink4:

Opublikowano

ale moje zimowki bridgestona sie sprawuja na sniegu b.ładnie :kox: gorzej na oblodzonym ale to chyba kazda zimówka bedzie tak miała :wink4:

moje poza tym że Q nie skręca kiedy chce są w sumie ok :polew: ale musze sie przejechać jakimś FWD z nowymi oponkami :kox:

Opublikowano

Ja się pisze na taką zabawe:P

Mam Micheliny po niecałym sezonie (od połowy poprzedniej zimy) i FWD ale w zamian dla mnie przejażdżka Q :kox:

Opublikowano

Mam Micheliny po niecałym sezonie (od połowy poprzedniej zimy) i FWD ale w zamian dla mnie przejażdżka Q :kox:

masz zbyt stare opony :polew: :polew:

Opublikowano

masz zbyt stare opony :polew: :polew:

:embarrassed::no:

Opublikowano

a mi miga kontrolka ABS pzy odpalaniu jak długo postoi, co to może być?

Opublikowano

Może ma katar :wink4: i ABSik :polew:

Żart, niech sie lepiej poinformowani wypowiedzą. Ale może jakiś czujnik zamarzł przy którymś kole, tyle tego sniegu i w ogóle.

Opublikowano

slaby akku
Opublikowano

slaby akku

aku w tamtym roku kupiłem centra futura ale słabo kręci teraz.[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 12:47_________________________________________________to raczej czujnik bo przejechałem 4km i juz normalnie palił...

Opublikowano

odpalił z pierwszego strzała przy wskazaniu na FISie -14st :kox: a nagrzał sie po 15km jazdy do 2,2tys

zima niegroźna :naughty:

Opublikowano

W tamtym roku paliły przy ponad -25*C i nie było problemu :tongue4: A Wy się podniecacie marnymi -18*C :decayed:

Mój nadal zasypany :polew: Teraz to tego śniegu coraz więcej dookoła niego, już blisko wysokości dachu :polew: Kurfa chyba wszyscy sąsiedzi na niego śnieg napiertalają :polew: Jak myślicie będzie tak jak w filmach, że nie odgarnę śniegu tylko wsiądę do niego i na pełnej piździe wyskoczę z tej kupki? :polew: