Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tamtym roku paliły przy ponad -25*C i nie było problemu :tongue4: A Wy się podniecacie marnymi -18*C :decayed:

Mój nadal zasypany :polew: Teraz to tego śniegu coraz więcej dookoła niego, już blisko wysokości dachu :polew: Kurfa chyba wszyscy sąsiedzi na niego śnieg napiertalają :polew: Jak myślicie będzie tak jak w filmach, że nie odgarnę śniegu tylko wsiądę do niego i na pełnej piździe wyskoczę z tej kupki? :polew:

ni ma h*ja we wsi że wyjedziesz :polew: :polew: :polew: lepiej idź łopaty szukaj bo ciezko od ręki dostać :polew: :polew: dzisiaj u mnie B7 zakopało sie na moim miejscu, musiałem go wypchać zeby sobie zaparkować :polew:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na ch#j mi łopata :decayed: Nie będę ludziom odgarniał :naughty: chcą miejsce to niech se sami odgarną :tongue4: jak nie da rady to krzyknę: "Stasiuuu! Heniuuu! wypchnijta dam na piwo!" :polew: :polew:

Opublikowano

Mój nadal zasypany :polew: Teraz to tego śniegu coraz więcej dookoła niego, już blisko wysokości dachu :polew: Kurfa chyba wszyscy sąsiedzi na niego śnieg napiertalają :polew:

tylko żeby jakiś plug Ci go nie zgarnął przez przypadek bo pomyśli ze to kupa śniegu jak go nie będzie widać :naughty:

Opublikowano

Na ch#j mi łopata :decayed: Nie będę ludziom odgarniał :naughty: chcą miejsce to niech se sami odgarną :tongue4: jak nie da rady to krzyknę: "Stasiuuu! Heniuuu! wypchnijta dam na piwo!" :polew: :polew:

:decayed:

[quote name=Sebek (-_-) ]

Mój nadal zasypany :polew: Teraz to tego śniegu coraz więcej dookoła niego, już blisko wysokości dachu :polew: Kurfa chyba wszyscy sąsiedzi na niego śnieg napiertalają :polew:

tylko żeby jakiś plug Ci go nie zgarnął przez przypadek bo pomyśli ze to kupa śniegu jak go nie będzie widać :naughty:

Aż chudy mi sie przypomniał z tamtego roku :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No właśnie powoli zaczynam się tego obawiać :polew::decayed:

Opublikowano

mi też się przypomniało jak opowiadał :polew:

Rafał bierz łopatę i jakąś szczotkę w rękę i go :) odśnież

Opublikowano

No właśnie powoli zaczynam się tego obawiać :polew::decayed:

chudy wpadnie to sie pochwali jak to sie robi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

przerobi na cabrio :kox:

Opublikowano

ja miejsce na parkingu ładnie ośniezyłem i postawiłem mały znak " Jeśli chcesz tu zaparkować to sobie odśnież "

Opublikowano

a mi miga kontrolka ABS pzy odpalaniu jak długo postoi, co to może być?

slaby akku

mrogal też tak miałeś? czy to raczeju brudny czujnik w którymś z kół?

może rafalekx coś wie bo on podobny temat zakładał :mysli:

Opublikowano

:mysli: nie przypominam sobie :mysli: u mnie zapała się kontrolka ABSu powyżej określonej prędkości, z tego co pamiętam było to >140 km/h i potem trzeba było zgasić silnik odpalić ponownie i po kilku metrach gasła. Ale coś czujnik chyba nie był dobrze wciśniety albo coś, bo chyba po zmianie tarcz wsio wróciło do normy :good:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 14:50_________________________________________________[quote name=Sebek (-_-) ]

piertolę :decayed: nie pali się, nigdzie wyjazdu nie planuję, a drogi są ch#jowe maskrycznie, szkoda zawiasu na te dziury, bo telepie na tych lodowych bruzdach, u mnie nadal drogi białe właśnie z tymi bruzdami, więc nawet nie chce się jechać gdzieś bokami polatać :thumbdown:

najwyżej idę wsadzę jakąś pomarańczową flagę w tą kupkę żeby było widać :polew: gorzej jeśli operator sprzętu wyposażonego w pług opacznie to zrozumie i zapiertoli na pełnej piździe w kupkę niby oznaczoną do wyeliminowania :polew:

Opublikowano

:mysli: nie przypominam sobie :mysli: u mnie zapała się kontrolka ABSu powyżej określonej prędkości, z tego co pamiętam było to >140 km/h i potem trzeba było zgasić silnik odpalić ponownie i po kilku metrach gasła. Ale coś czujnik chyba nie był dobrze wciśniety albo coś, bo chyba po zmianie tarcz wsio wróciło do normy :good:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 14:50_________________________________________________[quote name=Sebek (-_-) ]

piertolę :decayed: nie pali się, nigdzie wyjazdu nie planuję, a drogi są ch#jowe maskrycznie, szkoda zawiasu na te dziury, bo telepie na tych lodowych bruzdach, u mnie nadal drogi białe właśnie z tymi bruzdami, więc nawet nie chce się jechać gdzieś bokami polatać :thumbdown:

najwyżej idę wsadzę jakąś pomarańczową flagę w tą kupkę żeby było widać :polew: gorzej jeśli operator sprzętu wyposażonego w pług opacznie to zrozumie i zapiertoli na pełnej piździe w kupkę niby oznaczoną do wyeliminowania :polew:

:polew: :polew: :polew: lepiej tabliczke wsadź: "nie wyprowadzać psów na trawniki" :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: lepiej tabliczke wsadź: "nie wyprowadzać psów na trawniki" :decayed:

No właśnie kupka miejscami żółta się robi... oby to były tylko psy :polew: :polew: :polew::decayed: joke :decayed: jeszcze jest biała :decayed:

Opublikowano

No właśnie kupka miejscami żółta się robi... oby to były tylko psy :polew: :polew: :polew::decayed: joke :decayed: jeszcze jest biała :decayed:

dobrze powiedziane "jeszcze" :gwizdanie: tylko na jak długo?!

Opublikowano

dobrze powiedziane "jeszcze" :gwizdanie: tylko na jak długo?!

no chyba do jutra bo u mnie na jutro zapowiadają opady "żółtego" śniegu :decayed::naughty:

Opublikowano

Tak mi sie teraz przypomniało.

Widziałem nie dawno klubowe :a4fan: z naklejka naszego klubu pod instytutem agrofizyki na felinie. Bardzo podobne do mojego bo granatowe i w sedanie.

Pochwalcie się który z Was tu bywa. Jak sie któryś odezwie to się pochwale dlaczego pytam :kox:

Opublikowano

Widziałem nie dawno klubowe :a4fan: z naklejka naszego klubu pod instytutem agrofizyki na felinie. Bardzo podobne do mojego bo granatowe i w sedanie.

Pochwalcie się który z Was tu bywa. Jak sie któryś odezwie to się pochwale dlaczego pytam :kox:

jaka rejestracja?

Opublikowano

jaka rejestracja?

Kurcze nie pamietam.

Na pewno zaczynała się na LU ....

Naklejka klubu była na klapie bagażnika z lewej strrony.

Widziałem go nie raz dlatego skojarzyłem i pytam :naughty:

Opublikowano

jaka rejestracja?

Kurcze nie pamietam.

może i ja jutro na Felinie będę tak więc dawaj na spot :decayed:

Opublikowano

marcin248 ma granatową w sedanie i z naklejką na klapie, ale po prawej stronie :mysli: