Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany robił ktoś przelot i wie jakiej średnicy jest wydech w struclu 1,9 :mysli: bo musze go chyba przewietrzyć

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jest dopiero :kox: ciekawi mnie dlaczego z tego zrezygnowali???!

audi90quattro20vimg3330.jpg

da sie takie coś wyrezać??? :mysli::naughty:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 17:13_________________________________________________

Pany robił ktoś przelot i wie jakiej średnicy jest wydech w struclu 1,9 :mysli: bo musze go chyba przewietrzyć

nie chce Cie w błąd wprowadzić ale to pewnie fi55 :gwizdanie:

Opublikowano

tak może być, a kawałek drogi jest żeby pojechać

paput błagam Cię :) znaczek Q z grilla może sam odpaść, a i chętnych na niego dużo :) Mam kilku znajomych którym ginęły w kilka sekund. Poza tym ponad 50% aut na necie do kupienia nie ma oznaczeń Q na zewnątrz, bo albo im kradną albo nie mieli nawet przy wylocie z fabryki :) ten znaczek można z grilla zdjąć, nie trzeba całego grilla zmieniać. Ile masz tam km? Dzwoń do gościa i mów że dajesz tyle i jedziesz po auto, jak mu zależy na sprzedaży to zmięknie i odda za tyle co chcesz :) Bo pewnie nie ma chętnych...

walnięty jednak był dzwoniłem do gościa

Opublikowano

No to szkoda.

Ja to swojego kupiłem na pałe. :naughty:

Widziałem że był nie bardzo, ale cena mi podpasowała:D

I takim cudem jeżdze :decayed:

Choc na dzień dzisiejszy pewnie bym jeszcze poczekał i szukał dalej :tongue4:

No a Tobie papu życze jak najlepszego wyboru.

Opublikowano

Nieraz te tanie naprawde są dobre, kolega kupił za 13tys AHU z 99r 1,5r temu z myślą o szybkim zarobku ale tak sie do tego zabierał że do dzisiaj nim jezdzi, w sumie nie szanuje go nic a to dalej jeżdzi olej teraz zmienił pierwszy raz od kupna :blink: po 30tys :wallbash: a to auto jednak wybacza takie postepowanie

Opublikowano

No gadza sie.

Tzn ja żałuje tylko tego ze autko jest złochane przez francuza troche ale to idzie przezyć.

No a te naprawy które robiłem to i przy nowszych slicznotkach się zdarzaja więc niema tragedii.

Naprawde polubiłem ten samochód choć co troche cos robie.

Opublikowano

Witam koledzy . Poszukuje A4 1.9 tdi quattro najlepiej jakby ktoc chcial na zamiane na moje a4 z lubelskiego jakby ktos wiedzial to prosze o kontakt

Opublikowano

Witam koledzy . Poszukuje A4 1.9 tdi quattro najlepiej jakby ktoc chcial na zamiane na moje a4 z lubelskiego jakby ktos wiedzial to prosze o kontakt

Podejrzewam że nikt z Q nie zamieni się na ośke z 1Z ale próbować możesz.

A co do ogólnego szukania to zajrzyj tutaj:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=110.0

lub

Alledrogo :tongue4:

I wtedy wrzucaj jak cos znajdziesz do działu zakup kontrolowany i Ci chłopaki doradza czy warto :wink4:

Opublikowano

Dokładnie mało prawdopodbne zeby ktoś wymienił na ośke, zasiadajac raz za stery Q nie chce sie słyszeć o FWD, zwłaszcza w taką pogode :naughty:

Opublikowano

:decayed::kox:

Jak się ktoś odezwie, to daj mi proszę namiar na niego :)

Opublikowano

:decayed::kox:

Jak się ktoś odezwie, to daj mi proszę namiar na niego :)

Az się boję zapytać dlaczego ?? :polew:

No chłopak ma chociarz bujna wyobraźnię :good:

Opublikowano

Miałbym parę rzeczy na wymianę :kox:

Hugo już się skapnął, że daję mu bezwartościowy ochłap, a nie żadne oryginalne pamiątki z sypialni Elvisa, więc szukam jakiegoś nowego :kox::polew:

Opublikowano

Powiedz co np. to skusisz jakiegoś amatora takich zamian i obaj z Marasem na tym zarobicie :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

pastaldo patrz tu co się zapowiada i sie zapisuj

:co:

chip :naughty:

Opublikowano

pastaldo patrz tu co się zapowiada i sie zapisuj

:co:

chip :naughty:

nie :klamie::buhaha:

Opublikowano

Mam takie jedno na oku w lublinie i jutro jade go obejrzec zobzczymy moze akurat komis bedzie chcial sie wymienic

Opublikowano

nie kupuj diesla :decayed: miałem AFN :gwizdanie: i......... :evil:

Opublikowano

i co ?? i nie narzekales ??

Opublikowano

i co ?? i nie narzekales ??

hmm, porblemy miałem ja i matera pereska ach szkoda gadać, ja szukam teraz 1.8T quattro