Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podjedziesz lepszą furka od szef,a to prezes pomyśli że za dużo Ci płaci że Cie stać na taki sam samochód jak on ma i obetnie Ci premię :P Ale zawsze możesz się wytłumaczyć że to nie Twoja tylko np Twojej dziewczyny :P

:blink: ch#j nie tłumaczenie... kurfa dzisiaj to chyba do 20 będę w robocie :wallbash: urwanie jajec :wallbash:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rafalekx w jakiej branzy Ty Karwa robisz na jakim stanowisku...Ze ja nic nie wiem... nic w ogóle sie nie odzywasz itp itd masz wpier..ol jak Tylko Cie spotkam :punish:

Opublikowano

rafalekx w jakiej branzy Ty Karwa robisz na jakim stanowisku...Ze ja nic nie wiem... nic w ogóle sie nie odzywasz itp itd masz wpier..ol jak Tylko Cie spotkam :punish:

:polew: Nie strasz go bo się chłopak zamknie w sobie :gwizdanie:

Opublikowano

Inżynier Budowy :tongue4: Ale roboty Ci nie załatwię, bo obiboków, leniuchów i opierd@laczy nam nie trzeba :polew:

Solar jakby była możliwość to bym Ci dał znać, spokojnie, ale teraz jest mała lipa, więc nie ma szans :no: Jak tylko da radę to luz. A no i głównie przyjmujemy brygady całe, po kilkanaście osób z majstrem :wink4: I najlepiej osoby które już robiły w takiej dziedzinie, a Ty tunelów i wiaduktów na bank nie robiłeś :kwasny:

Opublikowano

Inżynier Budowy :tongue4: Ale roboty Ci nie załatwię, bo obiboków, leniuchów i opierd@laczy nam nie trzeba :polew:

Solar jakby była możliwość to bym Ci dał znać, spokojnie, ale teraz jest mała lipa, więc nie ma szans :no: Jak tylko da radę to luz. A no i głównie przyjmujemy brygady całe, po kilkanaście osób z majstrem :wink4: I najlepiej osoby które już robiły w takiej dziedzinie, a Ty tunelów i wiaduktów na bank nie robiłeś :kwasny:

No jak nie :gwizdanie:

Przecierz wykopał tunel w garażu :polew: :polew:

Opublikowano

skończone, quattro ładnie z tyłu jest popertolone :decayed:[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 19:16_________________________________________________co się namęczyłem, ampuł 14mm od kumpla firmy Coval rozsypał się przy pierwszym podejściu do półosi, a zestaw prawie za 400 zł

w końcu kupiłem jakiś porządny gięty klucz i poszło :dance:

Opublikowano

skończone, quattro ładnie z tyłu jest popertolone :decayed:[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 19:16_________________________________________________co się namęczyłem, ampuł 14mm od kumpla firmy Coval rozsypał się przy pierwszym podejściu do półosi, a zestaw prawie za 400 zł

Szacun na dzielni :wink4::kox:

Opublikowano

Pierdaczysz :tongue4: tiunele przerabiałem najlepiej jestem w nich obcykany :naughty: najlepsze sa ciasne jedo jezdne a wiadukty tez mam opanowane te wieksze i te mniejsze :boobs::kox:
Opublikowano

I za pół roku będziesz robił to samo :gwizdanie:

Opublikowano

I za pół roku będziesz robił to samo :gwizdanie:

dalej mi coś huczy, jakbym miał opony zwalone a mam dobre :wallbash:

chyba że teraz z przodu łożyska huczą :disgust::kwasny: ;([br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:19_________________________________________________jak zwalniam to taki huk jest dziwny

Opublikowano

Oj papuć kupiłes to teraz rozbij skarbonkę :polew:

Opublikowano

moze źle wprasowałeś to łożysko :gwizdanie: albo diagnoza nie z tej storny była :decayed:

Opublikowano

Pierdaczysz :tongue4: tiunele przerabiałem najlepiej jestem w nich obcykany :naughty: najlepsze sa ciasne jedo jezdne a wiadukty tez mam opanowane te wieksze i te mniejsze :boobs::kox:

Ja nie wiem przy jakich Ty drogach przerabiałeś te "ciasne jednojezdniowe tunele" i te "większe i mniejsze" :boobs: wiadukty :polew: Ale na bank nie była to droga tej klasy którą robi konsorcjum firm w których pracuję :naughty:

Opublikowano

Oj papuć kupiłes to teraz rozbij skarbonkę :polew:

czy jest coś śmiesznego w czyimś nieszcześciu?

może tak jaks rada a nie nabijanie się?

[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:22_________________________________________________

moze źle wprasowałeś to łożysko :gwizdanie: albo diagnoza nie z tej storny była :decayed:

na pewno tamto było walnięte ale z przodu nie sprawdzałem, a Ty kowi jakię łożyska wymieniałeś?

Opublikowano

paput to że opony masz "dobre" czyli jakie? rocznik? nie są wyząbkowane? miałeś je z autem czy jeździłeś na nich w poprzednim?

Opublikowano

paput to że opony masz "dobre" czyli jakie? rocznik? nie są wyząbkowane? miałeś je z autem czy jeździłeś na nich w poprzednim?

tak już dwa komplety zakładałem i to słychać, dobre są opony

Opublikowano

ja 2 razy wymieniałem tył odkad mam samochód, za pierwszym razem brałem to tanie gówno :gwizdanie:

Ja nie wiem przy jakich Ty drogach przerabiałeś te "ciasne jednojezdniowe tunele" i te "większe i mniejsze" :boobs: wiadukty :polew: Ale na bank nie była to droga tej klasy którą robi konsorcjum firm w których pracuję :naughty:

kiedy przyjedziesz po graty :mysli: już ładnie wymontowane czekają

Opublikowano

ja 2 razy wymieniałem tył odkad mam samochód, za pierwszym razem brałem to tanie gówno :gwizdanie:

kiedy przyjedziesz po graty :mysli: już ładnie wymontowane czekają

ale tył obydwa czy i przód?

Opublikowano

Oj Paput nie nabijam sie tylko stwierdzam fakt. Ja kupiłem w cenie atrakcyjnej to ciągle coś kładam. Dziś mi fachman powiedział że moja turbina dogorywa i przydało by sie wymienić ale narazie oleję i wyczyszcze te może pojeździ jeszcze :decayed:

Opublikowano

Oj Paput nie nabijam sie tylko stwierdzam fakt. Ja kupiłem w cenie atrakcyjnej to ciągle coś kładam. Dziś mi fachman powiedział że moja turbina dogorywa i przydało by sie wymienić ale narazie oleję i wyczyszcze te może pojeździ jeszcze :decayed:

mi się fajnie jeździ ale to huczenie mnie wkurw.. po wymianie tego jednego łożyska tył ucichł a teraz wydaję się ze całe auto jakoś buczy może to przód?

jutro spradzę

dzieje się tak jak zwalniam np z 70 km/h do 0km/h to taki huk jest jak właśnie opony