Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy przyjedziesz po graty :mysli: już ładnie wymontowane czekają

jutro :good:

:bag:[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:33_________________________________________________Idę w kimę :hi: dzisiaj prawie 12 godzin w robocie :wallbash: Ciekawe ile jutro :wallbash:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bag:[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:33_________________________________________________Idę w kimę :hi: dzisiaj prawie 12 godzin w robocie :wallbash: Ciekawe ile jutro :wallbash:

nie narzekaj na konsole moja juz przez 2h zarobiłes pierwszego dnia i dalej niechcesz przyjechać jej odebrać :wallbash:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wa-wa ................... dorobkiewicze :gwizdanie:

Opublikowano

nie mam z godziny :wallbash: ani za nadgodziny :wallbash::thumbdown:

Opublikowano

rzuć to :decayed:

Opublikowano

Standard :gwizdanie:

Nie Ty jeden :kwasny:

Opublikowano

Standard :gwizdanie:

Nie Ty jeden :kwasny:

dla pracodawcy to jest złote rozwiazanie, rozwiazuje problem obijania sie, robota stoi a kasa płynie gdy jest płacone za dniówkę, a takto podliczy sie pracownika z metrażu wykonanej roboty :tongue4:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 00:11_________________________________________________Rafalekx gdzie ty na tej woli przesiadujesz :mysli: bo ja w weekendy siedze na majakowskiego na woli niedaleko górczewskiej, a za dnia sobotniego na grójeckiej :decayed:

Opublikowano

Paput, widziałeś gdzieś na Centralnej tabliczkę "kontrola prędkości" ? :mysli:

Stoi tam fotoradar, który podobno działa. Powinna być tabliczka, ja jej nie widziałem więc jestem ciekawy czy w razie czego można się odwoływać (nie, nikt mi fotki nie zrobił).

Znalazłem taką wypowiedź:

Tylko strażnicy z Puław nie wyłączyli fotoradaru umieszczonego przy ulicy Centralnej. – Byliśmy na szkoleniu w MSWiA. Tam wyraźnie powiedziano, że mamy prawo robić zdjęcia. Od początku tego roku mamy fotoradar. I cały czas pracuje. Miejsce kontroli oznaczyliśmy znakiem "Kontrola prędkości. Fotoradar” – tłumaczy Sławomir Leszczyński, komendant Straży Miejskiej w Puławach

Puławscy strażnicy posługują się fortelem. Ich fotoradar rejestruje wykroczenie, ale na twardy dysk. – Na razie nie wysyłamy mandatów. Czekamy na rozporządzenia – dodaje komendant. – Wykroczenia nie przedawnią się, bo to następuje dopiero 180 dni od daty rejestracji, a rozporządzenia mają być 1 marca – dodaje komendant.

Żałuję, że nie kupiłem w tesco zestawu do baseballa :decayed::wink4:

Przetestowałbym :polew:

Opublikowano

Rafalekx gdzie ty na tej woli przesiadujesz :mysli: bo ja w weekendy siedze na majakowskiego na woli niedaleko górczewskiej, a za dnia sobotniego na grójeckiej :decayed:

Moje okolice :) Górczewska mówisz? Bliżej Okopowej? :naughty: To można powiedzieć że baaardzo blisko mnie :naughty: Ale wybacz... muszę na lubelszczyznę jechać :decayed: Właśnie dzisiaj prosto po pracy gonię :wink4:

aaa Majakowskiego to jednak ciut dalej, ja bardzo blisko Okopowej i Górczewskiej ;) A Grójecką codziennie do pracy śmigam :P

Opublikowano

Stoi tam fotoradar, który podobno działa. Powinna być tabliczka, ja jej nie widziałem więc jestem ciekawy czy w razie czego można się odwoływać (nie, nikt mi fotki nie zrobił).

Tylko strażnicy z Puław nie wyłączyli fotoradaru umieszczonego przy ulicy Centralnej. – Byliśmy na szkoleniu w MSWiA. Tam wyraźnie powiedziano, że mamy prawo robić zdjęcia. Od początku tego roku mamy fotoradar. I cały czas pracuje. Miejsce kontroli oznaczyliśmy znakiem "Kontrola prędkości. Fotoradar” – tłumaczy Sławomir Leszczyński, komendant Straży Miejskiej w Puławach

Puławscy strażnicy posługują się fortelem. Ich fotoradar rejestruje wykroczenie, ale na twardy dysk. – Na razie nie wysyłamy mandatów. Czekamy na rozporządzenia – dodaje komendant. – Wykroczenia nie przedawnią się, bo to następuje dopiero 180 dni od daty rejestracji, a rozporządzenia mają być 1 marca – dodaje komendant.

bo działa :decayed: ale tabliczki póki co nie ma, wszystko rejestruje na dysku twardym i czeka na rpzporządzenie, poten wyjmą kota z worka i posypia się mandaty

Opublikowano

A w którym miejscu ta menda stoi, chodzi o ten taki "nowoczesny słup" koło Yeti :mysli:

Opublikowano

A w którym miejscu ta menda stoi, chodzi o ten taki "nowoczesny słup" koło Yeti :mysli:

:good:
Opublikowano

:good:

to ja tam zawsze przestraszony jade :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bo działa :decayed: ale tabliczki póki co nie ma, wszystko rejestruje na dysku twardym i czeka na rpzporządzenie, poten wyjmą kota z worka i posypia się mandaty

Ale to widzisz podstawy do mandatu nie ma bo nie ma tabliczki. Piszesz odwołanie i mandat nieważny.

Opublikowano

Weekend k@rwa :kox: Jadę na lubelszczyznę :decayed: Z drogi mi tam :naughty:

Opublikowano

Weekend k@rwa :kox: Jadę na lubelszczyznę :decayed: Z drogi mi tam :naughty:

zajedź po konsole po co bede ja wysyłał :gwizdanie:

:polew: :polew:

Opublikowano

Pierdaczysz :tongue4: tiunele przerabiałem najlepiej jestem w nich obcykany :naughty: najlepsze sa ciasne jedo jezdne a wiadukty tez mam opanowane te wieksze i te mniejsze :boobs::kox:

Ja nie wiem przy jakich Ty drogach przerabiałeś te "ciasne jednojezdniowe tunele" i te "większe i mniejsze" :boobs: wiadukty :polew: Ale na bank nie była to droga tej klasy którą robi konsorcjum firm w których pracuję :naughty:

kupcie tych rumunow z pseudobloku widzialem reportaz na tvn :decayed:

Opublikowano

o mader vater cyferka mi dzis sie zmieniła na wiekszą :disgust:

Opublikowano

o mader vater cyferka mi dzis sie zmieniła na wiekszą :disgust:

Jeszcze rok i będziesz pełnoletnia :decayed: :gwizdanie: