Opublikowano 22 Lutego 201115 l tą zasade wyznają hundziarze, na nowodworze ładnie baty zbierali od A41,8t od nas z forum zresztą jak na takie 1,5 i tą mase to te 150km powinno dawać z 6-7s :gwizdanie: wiec 8s dla mnie nie jest wynikiem jakimś super, takie jakpaputa 2,4 w osce tyle wykręca W niedziele pogłupielismy troche takim smaym paputowym, fajnie to sie kręci, tylko kumpel miał zdrowe lacze, zawstydzilismy pare BMW na parkingu
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Ale na światłach zrobi wszystkich Oczywiście jak mu panewka nie strzeli albo nie pognie tłoków
Opublikowano 22 Lutego 201115 l tą zasade wyznają hundziarze, na nowodworze ładnie baty zbierali od A41,8t od nas z forum zresztą jak na takie 1,5 i tą mase to te 150km powinno dawać z 6-7s :gwizdanie: wiec 8s dla mnie nie jest wynikiem jakimś super, takie jakpaputa 2,4 w osce tyle wykręca W niedziele pogłupielismy troche takim smaym paputowym, fajnie to sie kręci, tylko kumpel miał zdrowe lacze, zawstydzilismy pare BMW na parkingu :naughty: a w Q takie jak moje ma 8,5 s do setki a waży 1,5 tonki bagatela
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Pastaldo!!! Ładnie żeś kolego nawywijał ... :wallbash: żeś mi pomogł w kilka minut odpalic auto :notworthy: :notworthy: :good: Wielkie dzieki :hi: mam u Ciebie dlug to był 1 spot niezapowiedziny drugi mialem z kolega Rawuli z LSW ktorego zona zdawala egzamin na prawko w Chełmie i zdala gratulacje kolego, wreszcie bedziesz si emogl jak czlowiek alkoholu napic :naughty:
Opublikowano 22 Lutego 201115 l tą zasade wyznają hundziarze, na nowodworze ładnie baty zbierali od A41,8t od nas z forum zresztą jak na takie 1,5 i tą mase to te 150km powinno dawać z 6-7s :gwizdanie: wiec 8s dla mnie nie jest wynikiem jakimś super, takie jakpaputa 2,4 w osce tyle wykręca W niedziele pogłupielismy troche takim smaym paputowym, fajnie to sie kręci, tylko kumpel miał zdrowe lacze, zawstydzilismy pare BMW na parkingu :naughty: a w Q takie jak moje ma 8,5 s do setki a waży 1,5 tonki bagatela 8 sekund to on miał kiedyś, teraz z palcem w nosie wciągnie to 2.4
Opublikowano 22 Lutego 201115 l tą zasade wyznają hundziarze, na nowodworze ładnie baty zbierali od A41,8t od nas z forum zresztą jak na takie 1,5 i tą mase to te 150km powinno dawać z 6-7s :gwizdanie: wiec 8s dla mnie nie jest wynikiem jakimś super, takie jakpaputa 2,4 w osce tyle wykręca W niedziele pogłupielismy troche takim smaym paputowym, fajnie to sie kręci, tylko kumpel miał zdrowe lacze, zawstydzilismy pare BMW na parkingu :naughty: a w Q takie jak moje ma 8,5 s do setki a waży 1,5 tonki bagatela 8 sekund to on miał kiedyś, teraz z palcem w nosie wciągnie to 2.4 ciekawe czy by wciągnął jak by 1,5 tony ważył i miał taką samą moc :naughty: na pewno nie bo 16v to nie V6
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Jak to się mówi, kill jest kill niby tak, ale ja się cieszę że na śniegu żadna z tych zabawek killa mi nie zrobi :gwizdanie:
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Jak to się mówi, kill jest kill niby tak, ale ja się cieszę że na śniegu żadna z tych zabawek killa mi nie zrobi :gwizdanie: W zimę to jest rywalizacja na opony Chociaż ja mam 8,4 w zimę
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Jak to się mówi, kill jest kill niby tak, ale ja się cieszę że na śniegu żadna z tych zabawek killa mi nie zrobi :gwizdanie: W zimę to jest rywalizacja na opony Chociaż ja mam 8,4 w zimę na śniegu?
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Jak to się mówi, kill jest kill niby tak, ale ja się cieszę że na śniegu żadna z tych zabawek killa mi nie zrobi :gwizdanie: W zimę to jest rywalizacja na opony Chociaż ja mam 8,4 w zimę na śniegu? Na ubitym 1,2 delikatnie i wyciągnę.
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Jak to się mówi, moc mocą, niuton niutonem a i tak ulica wszystko zweryfikuje
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Ale prawde mówiąc sekunda przewagi do setki to nie wiele, prawie takie nic :gwizdanie: moze bedzie to długosć auta, dopiero w dalszych prędkosciach widac wyrażną przewage
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Pastaldo!!! Ładnie żeś kolego nawywijał ... :wallbash: żeś mi pomogł w kilka minut odpalic auto :notworthy: :notworthy: :good: Wielkie dzieki :hi: mam u Ciebie dlug to był 1 spot niezapowiedziny drugi mialem z kolega Rawuli z LSW ktorego zona zdawala egzamin na prawko w Chełmie i zdala gratulacje kolego, wreszcie bedziesz si emogl jak czlowiek alkoholu napic :naughty: Hehe wyglądało to komicznie Było pokazać też glebę z drugiej strony Niema sprawy, trzeba sobie pomagać Może w przyszłości się jakoś odwdzięczysz a w razie co na przyszłośc wiesz gdzie szukać
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Było pokazać też glebę z drugiej strony proszszsz PS szkoda ze kalkulator nie zlapal kolorow bo za***iście wyglada ten zielony sedan na tej glebie [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 23:16_________________________________________________ wezme śrubokręt no!padl mnie w lublinie akku i mnie Pastaldo pradem ratowal [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 23:17_________________________________________________ Było pokazać też glebę z drugiej strony proszszsz PS szkoda ze kalkulator nie zlapal kolorow bo za***iście wyglada ten zielony sedan na tej glebie