Opublikowano 22 Lutego 201115 l Heheh No mi sie akurat taka gleba nie podoba W A4 jak dla mnie to najfajniejsze jest 1BE i felga 16" i to jest max
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Heheh No mi sie akurat taka gleba nie podoba W A4 jak dla mnie to najfajniejsze jest 1BE i felga 16" i to jest max zobaczysz w wakacje to zmienisz zdanie -35mm-40mm +17" to jest to, po dziurach mozna jeszcze gonić
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Znalazłem :gwizdanie: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Honda/Civic/17071
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Znalazłem :gwizdanie: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Honda/Civic/17071 Całkiem całkiem ta szlifierka
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Ale osiagi jak mówiłem 9-10s szału nie ma jak na taką mase, i ten kilku sekundowy brak trakcji
Opublikowano 24 Lutego 201115 l To prawie jak u mnie u mnie też trakcji brak przez "kilka sekund" i podobne przyśpieszenie
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Nie zamienił bym COOO na takie coś Może mam 110KM i nie wiem ile do setki ale nie chce innego samochodu Może jak kiedys kupie ładniejszą wersje (B5 polift) to zrobie jakis programik
Opublikowano 24 Lutego 201115 l te nowe hondy i owszem są fajne, ale na takiego starego pierda z archaiczna deską i przednim napędem w życiu bym nie zmienił choćby miał te 6s do setki, opony co 2 miesiace do zmiany, każde przyspieszenie to pisk dym i walka
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Ja przez pewien czas chorowałem na mazde 323F wersja II lub wersja I z otwieranymi lampami. Silniczek 1,8 juz ładnie jedzie ale wybór padł na Audi jednak Najpierw chorowałem na B4 w TDI ale stwierdziłem ze trzeba troszke dołozyć i juz kupic B5 I powiem tak chyba jak kupie nastepne to tez B5 tylko polift. B6 mi sie nie podoba
Opublikowano 24 Lutego 201115 l A ja bym sie z chęcią na B6 zamienił, tam można wiecej zmodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Znalazłem :gwizdanie: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Honda/Civic/17071 Całkiem całkiem ta szlifierka A kosztuje tyle co felgi i opony do B5 [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 12:08_________________________________________________ Ale osiagi jak mówiłem 9-10s szału nie ma jak na taką mase, i ten kilku sekundowy brak trakcji To nie jest filmik tego gościa [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 12:11_________________________________________________On ma pomodzone: - Blok d15b2 - głowica d16z6 - skrzynia d13 - lekki zamach - powiększone kanały ssaka i to samo z wydechowymi z polerką - ecu P28 z mapami pod mini me cokolwiek to znaczy Co jak co ale w samochód wart 3 tysiące złotych to nawet ja bym nie inwestował.[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 12:12_________________________________________________Popatrzyłem na ceny na allegro, grosze to kosztuje :gwizdanie: blok 150, głowica 500, zamach niech 200zł, powiększone kanały ssaka i to samo z wydechowymi z polerką free, ecu P28 z mapami powiedzmy 500zł. Tyle co program diesla z Q.
Opublikowano 24 Lutego 201115 l i efekty podobne plus luxux w srodku Nie no środek to tragedia, co gorsze w następnej generacji też był taki środek. Wali takim starym peugotem czy renault Ale kupujesz dziada za 3k, wkładasz 1,5k zł i na światłach robisz 99% samochodów. Dla kogoś kto nie ma kasy na droższe auto, super sprawa. Chociaż w trasie to bałbym się tym jeździć, potrącisz kota i nie ma pół przodu
Opublikowano 24 Lutego 201115 l i efekty podobne plus luxux w srodku Nie no środek to tragedia, co gorsze w następnej generacji też był taki środek. Wali takim starym peugotem czy renault Ale kupujesz dziada za 3k, wkładasz 1,5k zł i na światłach robisz 99% samochodów. Dla kogoś kto nie ma kasy na droższe auto, super sprawa. Chociaż w trasie to bałbym się tym jeździć, potrącisz kota i nie ma pół przodu no z tym 99% to juz nie przesadzaj trafi na swifta czy innego GTI brzdąca(a jest ich dosć sporo na trasie) i ma problem czy choćby A3 1,8t
Opublikowano 26 Lutego 201115 l Nie ma to jak stare Audi nawet pod woda mega szczelne jak u-boot http://www.tvn24.pl/-1,1694099,0,1,dziecko-bylo-pod-woda-20-minut-przezylo,wiadomosc.html
Opublikowano 1 Marca 201115 l Co to chłopaki ten watek umiera? Niech sie każdy zamelduje co u niego słychać
Opublikowano 1 Marca 201115 l A więc... melduję: przeprowadziłem się, pracuję, odkładam $$$ w głowie plany plany plany za oknem piękne słońce trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu
Opublikowano 1 Marca 201115 l za oknem piękne słońce trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu tcza tcza