Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heheh :wink4:

No mi sie akurat taka gleba nie podoba :no:

W A4 jak dla mnie to najfajniejsze jest 1BE i felga 16" i to jest max :wink4:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Heheh :wink4:

No mi sie akurat taka gleba nie podoba :no:

W A4 jak dla mnie to najfajniejsze jest 1BE i felga 16" i to jest max :wink4:

zobaczysz w wakacje to zmienisz zdanie :decayed: -35mm-40mm +17" to jest to, po dziurach mozna jeszcze gonić :naughty:

Opublikowano

Ale osiagi jak mówiłem 9-10s szału nie ma jak na taką mase, i ten kilku sekundowy brak trakcji :sick3:

Opublikowano

To prawie jak u mnie :naughty: u mnie też trakcji brak przez "kilka sekund" :naughty: i podobne przyśpieszenie :wink4:

Opublikowano

Nie zamienił bym COOO na takie coś :przebiegly::chytry:

Może mam 110KM i nie wiem ile do setki ale nie chce innego samochodu :przebiegly:

Może jak kiedys kupie ładniejszą wersje (B5 polift) to zrobie jakis programik :evil:

Opublikowano

te nowe hondy i owszem są fajne, ale na takiego starego pierda z archaiczna deską i przednim napędem w życiu bym nie zmienił choćby miał te 6s do setki, opony co 2 miesiace do zmiany, każde przyspieszenie to pisk dym i walka :sick3:

Opublikowano

Ja przez pewien czas chorowałem na mazde 323F wersja II lub wersja I z otwieranymi lampami. Silniczek 1,8 juz ładnie jedzie ale wybór padł na Audi jednak :kox:

Najpierw chorowałem na B4 w TDI ale stwierdziłem ze trzeba troszke dołozyć i juz kupic B5 :wink4:

I powiem tak chyba jak kupie nastepne to tez B5 tylko polift. B6 mi sie nie podoba :sick3:

Opublikowano

A ja bym sie z chęcią na B6 zamienił, tam można wiecej zmodzić :evil:

Opublikowano

A ja bym sie z chęcią na B6 zamienił, tam można wiecej zmodzić :evil:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Całkiem całkiem ta szlifierka :wink4:

A kosztuje tyle co felgi i opony do B5 :naughty::decayed:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 12:08_________________________________________________

Ale osiagi jak mówiłem 9-10s szału nie ma jak na taką mase, i ten kilku sekundowy brak trakcji :sick3:

To nie jest filmik tego gościa :wink4:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 12:11_________________________________________________On ma pomodzone:

- Blok d15b2

- głowica d16z6

- skrzynia d13

- lekki zamach

- powiększone kanały ssaka i to samo z wydechowymi z polerką

- ecu P28 z mapami pod mini me

cokolwiek to znaczy :polew::naughty:

Co jak co ale w samochód wart 3 tysiące złotych to nawet ja bym nie inwestował.[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 12:12_________________________________________________Popatrzyłem na ceny na allegro, grosze to kosztuje :gwizdanie:

blok 150, głowica 500, zamach niech 200zł, powiększone kanały ssaka i to samo z wydechowymi z polerką free, ecu P28 z mapami powiedzmy 500zł.

Tyle co program diesla z Q.

Opublikowano

i efekty podobne plus luxux w srodku :decayed:

Opublikowano

Nie no środek to tragedia, co gorsze w następnej generacji też był taki środek. Wali takim starym peugotem czy renault :thumbdown:

Ale kupujesz dziada za 3k, wkładasz 1,5k zł i na światłach robisz 99% samochodów. Dla kogoś kto nie ma kasy na droższe auto, super sprawa.

Chociaż w trasie to bałbym się tym jeździć, potrącisz kota i nie ma pół przodu :decayed:

Opublikowano

Nie no środek to tragedia, co gorsze w następnej generacji też był taki środek. Wali takim starym peugotem czy renault :thumbdown:

Ale kupujesz dziada za 3k, wkładasz 1,5k zł i na światłach robisz 99% samochodów. Dla kogoś kto nie ma kasy na droższe auto, super sprawa.

Chociaż w trasie to bałbym się tym jeździć, potrącisz kota i nie ma pół przodu :decayed:

no z tym 99% to juz nie przesadzaj trafi na swifta czy innego GTI brzdąca(a jest ich dosć sporo na trasie) i ma problem :tongue4: czy choćby A3 1,8t :wink4:

Opublikowano

Niech będzie 90% ale za psie pieniądze :decayed:

Opublikowano

Co to chłopaki ten watek umiera? Niech sie każdy zamelduje co u niego słychać :hi:

Opublikowano

A więc... :decayed: melduję:

przeprowadziłem się, pracuję, odkładam $$$ :naughty: w głowie plany plany plany :kox::decayed:

za oknem piękne słońce :naughty: trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu :naughty:

Opublikowano

za oknem piękne słońce :naughty: trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu :naughty:

tcza tcza :banan2: